CELEBS

Αγνωστο ευτράπελο με Ελένη Μενεγάκη και Νότη Σφακιανάκη ‑ Αναγκάστηκε να της κάνει παρατήρηση από τη σκηνή!

«Έλεγαν ότι θα μας βάλουν να πληρώσουμε το τραπέζι…»

Δημοσίευση ΜΑΡ 07, 2024
Αγνωστο ευτράπελο με Ελένη Μενεγάκη και Νότη Σφακιανάκη ‑ Αναγκάστηκε να της κάνει παρατήρηση από τη σκηνή!

Την Πέμπτη 7/3 την ώρα που η θεματική της εκπομπής της, Ελένη αφορούσε στα ευτράπελα που έχουν συμβεί πάνω στην πίστα σε γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, τότε η Ελένη Μενεγάκη έμελλε να κάνει μια αποκάλυψη για τον Νότη Σφακιανάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια που του έχει μεγάλη αδυναμία, πήγε μερικά χρόνια και συγκεκριμένα την εποχή που η ίδια παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ. Τότε λοιπόν είχε τύχει σε συνεργασία με μαγαζί, που εμφανιζόταν ο Νότης να κάνουν κάλεσμα στην εκπομπή της.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν, είχε παρευρεθεί το νυχτερινό κέντρο η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της, ωστόσο η ένταση που προκαλούσαν στάθηκε αφορμή για να ενοχληθεί ο τραγουδιστής και να ''ξεσπάσει'' από τη σκηνή.

Οι νέες αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη για τον Νότη Σφακιανάκη

«Έχουμε ζήσει όλοι επί Νότη στο μαγαζί του μέσα, εγώ θυμάμαι και το ξεκίνημά του στα πρώτα χρόνια…Θυμάμαι ότι ήμασταν σε ένα μαγαζί - δε θα το ξεχάσω - είχαμε πάει με τον Πρωινό Καφέ… Εμείς χαρούμενοι, μικρά παιδιά, μεγάλη χαρά. Είχαμε πάρει και τραπέζι, γιατί ήμασταν και από την εκπομπή. Μιλάγαμε, γελάγαμε και σταματάει το πρόγραμμα και λέει: ''Τι θα γίνει; Θα ησυχάσετε;'' Τέτοια ντροπή… Εμείς ντροπή και οι άλλοι έλεγαν ότι θα μας βάλουν να πληρώσουμε το τραπέζι με αυτά που κάνετε. Τσιμουδιά όλοι, τα χέρια έτσι και θα παρακολουθείτε», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 257 / position2: 1147
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb