Γιώργος Λιάγκας σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Τα ταξίδια τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάθισε στο πάνελ της εκπομπής, με τον παρουσιαστή να της κάνει ερωτήματα για τα ταξίδια, τις δουλειές και την προσωπική της ζωή

Δημοσίευση ΜΑΡ 05, 2024
Γιώργος Λιάγκας σε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Τα ταξίδια τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;»

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υποδέχτηκε στο πλατό του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας, δύο μήνες μετά τη συνάντησή τους στο Ντουμπάι που είχε συζητηθεί και αναπαραχθεί αρκετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα ταξίδια αυτά τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Τα πληρώνω, δουλεύω γιατί προφανώς μου αρέσει να είμαι άνετη οικονομικά για να κάνω αυτά τα ταξίδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε η χ, ψ Αθηνά Οικονομάκου γι’ αυτόν τον λόγο. Όλοι δεχόμαστε σχόλια από τη στιγμή που υπάρχει προβολή, ξέρεις ότι είναι στο παιχνίδι κι αυτό» ανέφερε η γνωστή influencer.

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω, γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό. Ο καθένας μπορεί να χαλάει τα χρήματά του όπως θέλει» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι πηγές εισοδημάτων σου ποιες είναι;» ήταν το επόμενο ερώτημα του Γιώργου Λιάγκα. «Είναι το μαγαζί με τα ρούχα, το online shop μου και κάποια προϊοντικά από το Instagram. Και τα διάφορα τηλεοπτικά που υπήρχαν κατά καιρούς» σημείωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δες όλα όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρακάτω:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 144 / position2: 633
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb