ENTERTAINMENT

Όταν ο Alec Baldwin έγινε αντικείμενο συζήτησης στα 00s, από ένα voicemail που διέρρευσε

Αμφισβητήθηκε από πολλούς ως πατέρας και έγινε αντικείμενο χλευασμού
Από το NEWSROOM
Όταν ο Alec Baldwin έγινε αντικείμενο συζήτησης στα 00s, από ένα voicemail που διέρρευσε
Nextweb Studio

Τα σκάνδαλα που αφορούν τις ζωές των διασήμων, πάντα μας ιντιργκάρουν. Και πολλά από αυτά συνέβησαν χρόνια πριν, που τα έχουμε ξεχάσει. Εδώ θυμηθήκαμε ένα καλό σκάνδαλο του Alec Baldwin, πολύ πριν το φοβερό περιστατικό με τη δολοφονία στα γυρίσματα ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Ο Alec Baldwin, ένας ηθοποιός γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το "The Hunt for Red October" και τηλεοπτικές σειρές όπως το "30 Rock", το 2007 άφησε ένα φωνητικό μήνυμα για την τότε 11χρονη μεγάλη του κόρη, Ireland, κατά τη διάρκεια ενός επίμαχου καβγά για την επιμέλεια με την πρώην σύζυγό του, Kim Basinger.

View this post on Instagram

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Στο φωνητικό ταχυδρομείο, ο Baldwin ήταν έξαλλος με την Ireland που δεν απάντησε στο τηλέφωνό της σε μια προγραμματισμένη κλήση. Η απογοήτευσή του τον οδήγησε να χρησιμοποιήσει υποτιμητική γλώσσα, αποκαλώντας την ως ένα «αγενές, αλόγιστο γουρουνάκι».

Το φωνητικό μήνυμα διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας εκτεταμένο δημόσιο έλεγχο και κριτική για τη γονική συμπεριφορά του Baldwin. Ο Baldwin ζήτησε αργότερα δημόσια συγγνώμη για τα λόγια του, δηλώνοντας ότι είχε οδηγηθεί σε απογοήτευση και θυμό σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στην προσωπική του ζωή.

Το περιστατικό προκάλεσε συζητήσεις σχετικά με το απόρρητο, τη γονική συμπεριφορά και τον αντίκτυπο του διαζυγίου στις οικογένειες, αλλά υπενθύμισε επίσης τις συνέπειες των λέξεων που λέγονται εν βρασμώ, ειδικά σε μια ψηφιακή εποχή όπου οι ηχογραφήσεις μπορούν εύκολα να διαρρεύσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 4406 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb