CELEBS

Η ακραία κίνηση της Britney Spears το 2007 που έχει ξεχαστεί

Όταν ξεκίνησε η αρχή του ... τέλους για τη διάσημη ποπ σταρ

Η ακραία κίνηση της Britney Spears το 2007 που έχει ξεχαστεί
Nextweb Studio

Η άλλοτε λαμπερή και διάσημη σταρ της ποπ, Britney Spears, έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον Τύπο με τη ζωή της, που από την κορυφή των τσαρτς βρέθηκε μέσα σε μερικά χρόνια ... στο υπέδαφος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάμε, όμως, μερικά χρόνια πίσω, όταν εν μέσω μιας σκληρής μάχης για την επιμέλεια των παιδιών με τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline, η Spears μπήκε σε ένα κομμωτήριο στην Ταρζάνα της Καλιφόρνια τον Φεβρουάριο του 2007 ζητώντας να της ξυρίσουν το κεφάλι.

Αφού η κομμώτρια αρχικά αρνήθηκε το αίτημα του Spears, η τραγουδίστρια άρπαξε ένα κοντινό ηλεκτρικό ξυράφι και άρχισε να ξυρίζει μόνη της το κεφάλι της, ενώ μια ορδή παπαράτσι μπούκαρε στο κατάστημα, βγάζοντας φωτογραφίες της τραγουδίστριας που βρισκόταν σε παρξυσμό.

Αν και η Spears δεν έχει ακόμη συζητήσει το περιστατικό με μεγάλες λεπτομέρειες, οι εικασίες των μέσων ενημέρωσης για την ξαφνική απόφαση της σταρ, κυμαίνονταν από αποδείξεις ενός ολικού breakdown, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί το τεστ ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών και ο κίνδυνος να χάσει την υπόθεσή  για την αποκλειστική επιμέλεια των 2 παιδιών της με τον Kevin Federline.

Το περιστατικό στο σαλόνι ομορφιάς, πυροδότησε περαιτέρω τον έλεγχο των ταμπλόιντ στην ιδιωτική ζωή της Spears και αργότερα έγινε όπλο στα χέρια του πατέρα της, Jamie Spears, για να την υποχρεώσει σε μια ασφυκτική συντηρητική υπηρεσία στην οποία θα παρέμενε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μέχρι τα τέλη του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 259 / position2: 1017
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb