ENTERTAINMENT

Όταν ο Matthew McConaughey βρήκε τη γυναίκα της ζωής του

Ένα υπέροχο ζευγάρι
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όταν ο Matthew McConaughey βρήκε τη γυναίκα της ζωής του
collage

O γάμος του ηθοποιού διέπεται από ειλικρίνεια, αφοσίωση και δέσμευση στην οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Oταν o δρόμος του Matthew McConaughey διασταυρώθηκε με τη Βραζιλιάνα μοντέλο και σχεδιάστρια Camila Alves, κατάλαβε πως βρήκε το άλλο του μισό. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2006 και η σχέση τους έγινε καλύτερη με τα χρόνια. Η σχέση τους, που χαρακτηρίζεται από μια βαθιά σύνδεση και κοινές αξίες, σύντομα άνθισε σε μια βαθιά ιστορία αγάπης.

Μετά από έξι χρόνια σχέσης, ο McConaughey αποφάσισε να πάει τη σχέση του με την Camila Alves στο επόμενο επίπεδο. Ο ηθοποιός έθεσε την ερώτηση την ημέρα των Χριστουγέννων του 2011, χαρίζοντας στην Alves ένα εκθαμβωτικό δαχτυλίδι αρραβώνων. Ο αρραβώνας του ζευγαριού γιορτάστηκε με χαρά από θαυμαστές και τα μέσα ενημέρωσης.

Τον Ιούνιο του 2012, ο Matthew McConaughey και η Camila Alves παντρεύτηκαν σε μια εγκάρδια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο τεράστιο ράντσο του ηθοποιού στο Τέξας. Ο γάμος αντανακλούσε τον προσγειωμένο χαρακτήρα του ζευγαριού και τη δέσμευσή του στις οικογενειακές αξίες. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους μπροστά σε μια επιλεγμένη ομάδα φίλων και οικογένειας, σηματοδοτώντας την αρχή του κοινού ταξιδιού τους ως σύζυγοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδί, τον γιο Levi, το 2008, ακολουθούμενο από την κόρη Vida το 2010 και τον γιο Livingston το 2012. Η αφοσίωση του McConaughey στην πατρότητα και ο χαρακτήρας της Alves έχουν γίνει ακρογωνιαίος λίθος της σχέσης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 356 / position2: 1107
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb