ENTERTAINMENT

O γάμος του Χόλυγουντ που κράτησε μόλις 4 μέρες

Η αινιγματική σχέση του Nicolas Cage και της Erika Koike
Από το NEWSROOM
O γάμος του Χόλυγουντ που κράτησε μόλις 4 μέρες
collage

Το Χόλιγουντ υπήρξε μάρτυρας του μεγάλου μεριδίου του από αποτυχημένα ρομάντσα, και ένα που άφησε τους θαυμαστές σαστισμένους ήταν η σύντομη αλλά δραματική ένωση μεταξύ του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Nicolas Cage και της makeup artist Erika Koike.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ειδύλλιο του Nicolas Cage και της Erika Koike έγινε πρωτοσέλιδο όταν αποφάσισαν να παντρευτούν σε μια τελετή έκπληξη στο Λας Βέγκας τον Μάρτιο του 2019. Η αυθόρμητη απόφαση πρόσθεσε έναν αέρα απρόβλεπτου στη σχέση τους, αφήνοντας τους θαυμαστές να αναρωτιούνται για τη δυναμική που έφερε αυτά τα δύο φαινομενικά ανόμοια άτομα μαζί.

Όπως συμβαίνει με πολλές σχέσεις υψηλού προφίλ, η φάση του μήνα του μέλιτος για τον Cage και τον Koike φάνηκε να είναι βραχύβια. Μόλις 4 ημέρες μετά τον γάμο τους στο Λας Βέγκας, ο Cage υπέβαλε αίτηση ακύρωσης, ισχυριζόμενος ότι αυτός και η Koike είχαν πάρει μια βιαστική απόφαση και ότι ήταν πολύ μεθυσμένος για να κατανοήσει πλήρως τις συνέπειες του γάμου...

Οι συνέπειες από τον απότομο χωρισμό τους πήραν μια στροφή για τους διαφωνούντες όταν εμπλεξαν σε μια νομική διαμάχη για την ακύρωση. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι η Koike δεν είχε αποκαλύψει κρίσιμες πληροφορίες για το παρελθόν της, ενώ η Koike αντέδρασε με ισχυρισμούς ζητώντας υποστήριξη συζύγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δημόσιος χαρακτήρας των νομικών διαδικασιών τους έφερε τη σχέση τους στο προσκήνιο, προσελκύοντας εικασίες και σχόλια τόσο από τους θαυμαστές όσο και από τα μέσα ενημέρωσης. Το δράμα γύρω από την ακύρωση έριξε φως στην πολυπλοκότητα των σχέσεων των διασημοτήτων και στις προκλήσεις της διατήρησης της ιδιωτικής ζωής στο κοινό.

Πάντως ο Nicolas Cage και η Erika Koike συνέχισαν τη ζωή τους, επιδιώκοντας ο καθένας τις αντίστοιχες προσπάθειές του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ιστορία της σχέσης τους, αν και σύντομη, έχει γίνει ένα κεφάλαιο στη μεγαλύτερη αφήγηση των celebrity ιστοριών που συνεχίζουν να αιχμαλωτίζουν το κοινό σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 338 / position2: 1005
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb