ENTERTAINMENT

Της έκανε πρόταση γάμου στις 3 εβδομάδες γνωριμίας: Ο πρώτος γάμος της Julia Roberts

Στις αρχές της δεκαετίας του `90, η Julia Roberts ερωτεύτηκε τον τραγουδιστή της κάντρι Lyle Lovett
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Της έκανε πρόταση γάμου στις 3 εβδομάδες γνωριμίας: Ο πρώτος γάμος της Julia Roberts
collage

Η Julia Roberts, η αγαπημένη ηθοποιός όλων με ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο και μια καριέρα που διήρκεσε δεκαετίες, έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές εκατομμυρίων με το ταλέντο της στην οθόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα από τη λάμψη και την αίγλη του Χόλιγουντ, η ίδια όπως όλοι μας, έχει βιώσει ευτυχισμένες στιγμές αλλά και προσωπικές αποτυχίες.

Η αρχή ενός τρελού έρωτα:

Στις αρχές της δεκαετίας του '90, η Julia Roberts ερωτεύτηκε τον τραγουδιστή της κάντρι Lyle Lovett. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Player» το 1992 και σύντομα κατάλαβαν ότι υπήρχε μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Παρά το διαφορετικό τους υπόβαθρο, η Julia ήταν μια Α-lister του Χόλιγουντ, και ο Lovett, ένας βραβευμένος με Grammy μουσικός, ξεκίνησαν ένα εκρηκτικό θα λέγαμε ειδύλλιο που κορυφώθηκε σε έναν αρραβώνα έκπληξη μετά από μόλις τρεις εβδομάδες που έβγαιναν ραντεβού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αντισυμβατικός γάμος:

Αντάλλαξαν όρκους στις 25 Ιουνίου 1993, σε μια ιδιωτική και οικεία τελετή που πραγματοποιήθηκε στο παρασκήνιο των Universal Studios στο Χόλιγουντ. Ο γάμος ήταν μια υπόθεση χαμηλών τόνων, με μια μικρή λίστα καλεσμένων με στενούς φίλους και οικογένεια. Αντί για τις εξωφρενικές υποθέσεις που συνδέονται συχνά με τους γάμους του Χόλιγουντ, επέλεξαν την απλότητα, επιλέγοντας να γιορτάσουν τον έρωτά τους με προσγειωμένο και γνήσιο τρόπο.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στοιχεία του πρώτου γάμου της Julia Roberts ήταν η αντισυμβατική επιλογή της ενδυμασίας της. Ξεφεύγοντας από την παραδοσιακή λευκή τουαλέτα, φόρεσε ένα ροζ-λευκό καρό φόρεμα μέχρι το γόνατο, σχεδιασμένο από τη σχεδιάστρια Carol Shaw με έδρα τη Νέα Υόρκη. 

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, στους χώρους των Universal Studios σε ενα μοναδικό και γραφικό σκηνικό. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους, πλαισιωμένο από την αγάπη και την υποστήριξη των στενότερων φίλων και μελών της οικογένειάς του. 

Παρά την αρχική αισιοδοξία γύρω από την ένωσή τους, ο γάμος της Julia Roberts και του Lyle Lovett ήταν βραχύβιος. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Μάρτιο του 1995, μόλις 21 μήνες μετά την οικεία γαμήλια τελετή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 136 / position2: 676
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb