CELEBS

Όταν η Christina Aguilera τσακώθηκε με την P!nk και πήγε να της δώσει μπουνιά

Ο καβγάς άρχισε όταν ετοίμαζαν το videoclip για το Lady Marmalady

Όταν η Christina Aguilera τσακώθηκε με την P!nk και πήγε να της δώσει μπουνιά
Nextweb Studio

Μετά από μια δεκαετία που ορίστηκε από το grunge και την εναλλακτική ροκ, η έκρηξη των εφήβων ποπ σταρ στα τέλη της δεκαετίας του '90 ήταν μια ανάσα φρέσκου αέρα στο ραδιόφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Gi ♡ (@nostalgiavie)

Αρκετές παρουσίες έγιναν μεγάλες διαδοχικά, ξεκινώντας με την Britney Spears το 1999 και ακολούθησαν αργότερα εκείνο το έτος η Aguilera και η Jessica Simpson. Λίγο αργότερα, το 2000, οι Pink, Mandy Moore και Destiny's Child εμφανίστηκαν στη σκηνή.

Το σκληρό attitude της Pink καθόρισε το άλμπουμ της Missundaztood, το οποίο περιελάμβανε το σινγκλ "Don't Let Me Get Me". Ένας στίχος σε αυτό το τραγούδι λέει, "Κουράστηκα να με συγκρίνουν με την υπερβολική Britney Spears/Είναι τόσο όμορφη, που απλά δεν είμαι εγώ".

Το 2021, η Pink είπε στο People ότι την «μαρκετάριζε» η δισκογραφική της για να είναι η αντίθεση της Spears και ότι ο συνεχής ανταγωνισμός ήταν «άδικος για όλα τα κορίτσια». «Καμια μας δεν το ήθελε αυτό», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δράμα μεταξύ της Aguilera και της Pink, όμως, ξεκίνησε με το "Lady Marmalade".

Το soundtrack της επιτυχημένης ταινίας του 2001 του Baz Luhrmann, "Moulin Rogue!", περιλάμβανε ένα ριμέικ του κλασικού ντίσκο της Patti LaBelle, "Lady Marmalade" και περιλάμβανε την τραγουδίστρια R&B Mýa, τον ράπερ Lil' Kim, τον Pink και το νεοφώτιστο "Xtina" ως βασικούς τραγουδιστές. Σε μια προφορική ιστορία των γυρισμάτων του βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Cosmopolitan το 2021, η χορογράφος του κλιπ Tina Landon επιβεβαίωσε: "Θυμάμαι ότι υπήρχε λίγη ένταση. Νομίζω ότι είναι αρκετά γνωστό ότι υπήρχε ένταση μεταξύ της Christina και της Pink."

Σε μια φάση, είπε η Landon, η Aguilera ζήτησε από κάποιον να επαναλάβει κάτι που μόλις της είχαν πει ότι δεν είχε ακούσει. Όταν η Pink της απάντησε αντ' αυτού, η Aguilera φέρεται να τη χτύπησε απότομα. «Μόλις βυθίστηκα στην καρέκλα μου λέγοντας «Ω, Θεέ, σε παρακαλώ μην επιτρέψεις να χειροτερέψει αυτό», είπε η χορογράφος. Πρόσθεσε ότι η ένταση «διαλύθηκε» όταν οι γυναίκες χόρευαν μαζί και η Aguilera σημείωσε, «Δεν υπήρχε κανένα δράμα όταν ήμασταν όλοι μαζί σε εκείνη τη σκηνή». (Η Pink δε συμμετείχε στο κομμάτι.)

Σε μια εμφάνιση του 2017 στο Watch What Happens Live, η Pink ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια του "Plead the Fifth" σχετικά με τα σχόλιά της νωρίτερα εκείνο το έτος που έδειχναν ότι αυτή και η Aguilera είχαν ξεπεράσει τη διαμάχη. Ο παρουσιαστής Andy Cohen ρώτησε τι ξεκίνησε το κακό και η σταρ απάντησε: "Ήμασταν πολύ νέοι και νομίζω ότι είμαι άλφα και αυτή είναι άλφα. Και εγώ συνήθιζα να αντιμετωπίζω τους καβγάδες μου σωματικά και εκείνη έχει συνηθίσει να τους κάνει λεκτικούς, και απλώς είμαστε πολύ διαφορετικές». Πρόσθεσε επίσης, «Οι γυναίκες πρέπει να μάθουν πώς να υποστηρίζουν η μία την άλλη· δεν μας διδάσκονται αυτά στην παιδική χαρά».

Όταν ο Cohen ρώτησε την Pink αν «προσπάθησε ποτέ να τη χτυπήσει» η Aguilera, η σταρ απάντησε: «Στην πραγματικότητα, με τραμπούκισε σε ένα κλαμπ. Ήταν ξεκαρδιστικό». Ο οικοδεσπότης εξέφρασε την έκπληξή του που η Aguilera έκανε κάτι τέτοιο και η Pink παρατήρησε, "Ήμουν σε φάση «Τι συμβαίνει;»".

Η Aguilera, ωστόσο, θυμάται το περιστατικό πολύ διαφορετικά. Κατά τη διάρκεια της δικής της εμφάνισης στο Watch What Happens Live το 2019, η Aguilera παραδέχτηκε ότι ο Pink την είχε «εκφοβίσει» στο πλατό του «Lady Marmalade». Αλλά η τραγουδίστρια αρνήθηκε επίσης να φουντώσει τη φλόγα οποιωνδήποτε συνεχιζόμενων φημών, προσθέτοντας, "Αλλά η Pink είναι άλλος άνθρωπος τώρα. Είναι μαμά, είναι ωραία."

View this post on Instagram

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Πιεσμένη από τον Cohen για τη βραδιά του κλαμπ, η Aguilera είπε γελώντας: «Φαίνεται να έχω διαφορετική ανάμνηση από μια βραδιά που περάσαμε σε ένα κλαμπ όπου παίζαμε spin the bottle». Ο οικοδεσπότης ρώτησε αν αυτό οδήγησε τα δύο αστέρια να φιληθούν στα χείλη και η Aguilera απάντησε ότι ενώ ήταν «ενθουσιασμένη με το φιλί» με την αντίπαλό της, η Pink έβαλε το χέρι της στο στόμα της για να χαλάσει τη στιγμή.

Όσο για την υποτιθέμενη σχεδόν γροθιά; «Δε θα το τολμούσα!» επέμεινε η Xtina. «Μπορεί να με πλακώσει, πλάκα μου κάνεις;»

View this post on Instagram

A post shared by P!NK (@pink)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 2172 / position2: 2665
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb