CELEBS

Οι πρωταγωνιστές του Rebelde Way ξανά μαζί σε live μετά από 20 χρόνια

Mia, Pablo, Manuel και Marizza όχι απλά έκαναν live στο TikTok μετά πολλά χρόνια που είχαμε να τους δούμε μαζί, αλλά όλοι μιλάνε για επανένωσή
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 01, 2024
Οι πρωταγωνιστές του Rebelde Way ξανά μαζί σε live μετά από 20 χρόνια
@rebelde_way_erreway

Εδώ και αρκετές μέρες το feed του TikTok είχε γεμίσει με αναρτήσεις διάφορων χρηστών τόσο από τη χώρα μας όσο και του εξωτερικού που έβλεπαν σκηνές ή χόρευαν άκουγαν τα τραγούδια των Erre Way, του εφηβικού συγκροτήματος που πρωταγωνιστούσε στην αργεντίνικη τηλενουβέλα, Rebelde Way ή αλλιώς Ανυπότακτες Καρδιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

423735940_1122560122342838_598082334095511403_n.jpg

H πολυβραβευμένη εφηβική σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αργεντινή το 2002-2003, ενώ στην Ελλάδα προβλήθηκε τη σεζόν 2005 -2007 από την ΕΤ1 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν με ρωτάς σαν παιδί των 90's δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω επεισόδιο των Rebelde Way επιστρέφοντας από το σχολείο, όπως και πίσω από την πόρτα του δωματίου μου δεν έλειπε η ολόσωμη αφίσα του Benjamin Rojas ή αλλιώς Pablo στη σειρά. Φυσικά, το CD με τα τραγούδια τους - ναι δεν υπήρχε τότε το Spotify - ήταν από τα πρώτα που είχα αγοράσει μαζί με την αδερφή μου. Οι ιστορίες τόσο των 4 έφηβων πρωταγωνιστών αλλά και των συμμαθητών τους στο Elite Way School ήταν για μένα αλλά και για όλους τους millenials σήμα κατατεθέν της εφηβείας μας.

View this post on Instagram

A post shared by rebelde way ❤️🥰🛐 (@rebelde_way_erreway_)

Το reunion στο TikTok και η «επανένωση»

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, βλέποντας όλες αυτές τις αναρτήσεις στο TikTok άρχισα να υποπτεύομαι πως ίσως υπάρξει κάποια επανένωση. Και η επιβεβαίωση ήρθε από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

View this post on Instagram

A post shared by Felipe Colombo (@felipecolombook)

Luisana Lopilato (Μia), Benjamin Rojas (Pablo), Felipe Colombo (Manuel) και Camila Bordonaba ( Marizza) έκαναν μαζί live στο ΤikTok και για πρώτη φορά οι fans τους τους είδαν ξανά μαζί, ύστερα από τη διάλυση του συγκροτήματός τους μετά και τη «φυγή» της Lopilato το 2007.

Oι τέσσερις καλλιτέχνες μετά τις Ανυπότακτες Καρδιές πρωταγωνίστησαν και στην ταινία Erreway: 4 Caminos το 2004 κυκλοφορώντας το άλμπουμ Memoria με τραγούδια της ταινίας, το οποίο «σκαρφάλωσε» μάλιστα στο νούμερο 1 του Billboard Chart της Αργεντινής.

Το 2005 αποφάσισαν από κοινού όλοι μαζί να κάνουν μία παύση από τις συναυλίες τους και το 2006, όταν ενώθηκαν ξανά, η Luisana Lopilato δεν εμφανίστηκε ποτέ στην περιοδεία τους, απαντώντας ωστόσο στις φήμες που την ήθελαν να έχει «παρατήσει» τους άλλοτε φίλους της. Όπως εξήγησε σε συνέντευξή της, όταν την κάλεσαν να συμμετάσχει στην περιοδεία εκείνη δεν μπορούσε τις μέρες που είχαν προγραμματιστεί οι συναυλίες, καθώς είχε υπογράψει συμβόλαιο για μια θεατρική παράσταση και μια τηλεοπτική σειρά. Μπορούσε όμως, κάποιες άλλες. Το άτομο που οργάνωσε το όλο εγχείρημα δεν το είπε ποτέ στα 3 άλλα μέλη του group, με αποτέλεσμα να αιωρείται η φήμη ότι η Luisana τους «πούλησε».

Όπως είδες ωστόσο, οι τέσσερίς τους έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους και στο live που έκαναν ήταν πολύ ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Άλλωστε, ο Benjamin Rojas και η Camila Bodonaba είναι νονοί της κόρης του Felipe Colombo, με την «Marizza» να συνεχίζει να δημιουργεί τραγούδια με τον «Manuel» - παρότι γενικά έχει προτιμήσει να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - έχοντας το συγκρότημα «La miss Tijuana».

Κάπως έτσι, τα σχόλια πήραν φωτιά και όλοι όσοι παρακολούθησαν το συγκεκριμένο live ήταν σαν να μεταφέρθηκαν ξανά πίσω στα εφηβικά τους χρόνια.

Θα γίνει η επανένωση;

Όσο για την επανένωση του συγκροτήματος αυτή τελικά θα γίνει εν μέρη, αφού μόνο ο Benjamin Rojas και ο Felipe Colombo θα τραγουδήσουν σε συναυλία που θα γίνει στο Ισραήλ, με αφορμή τα 20 χρόνια που πέρασαν από την συναυλία που είχαν δώσει ως Erre Way εκεί. Μαζί τους θα είναι ακόμη 10 από τους κεντρικούς χαρακτήρες - μαθητές του σχολείου.

Το γεγονός βέβαια, πως τα δυο κορίτσια θα λείπουν από αυτή την συναυλία έκανε τους τους fans τους να απογοητευτούν με πολλούς μάλιστα, να θέλουν να οργανώσουν ένα συντονισμένο αίτημα στους Erre Way για να κάνουν κάποια συναυλία νέα συναυλία, ακόμα και στην Ελλάδα, όλοι μαζί όμως, αυτή τη φορά.

Όπως και να 'χει το γεγονός πως είδαμε τους τέσσερις αγαπημένους πρωταγωνιστές της εφηβείας μας και πάλι μαζί, ήταν από μόνο του ένα huge γεγονός.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
15 / position1: 198 / position2: 521
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb