ENTERTAINMENT

Ιωάννης Μελισσανίδης: Δέχτηκα bullying από τα media για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, αλλά δεν «μάσησα»

«Στο bullying απαντάω με bullying, είναι δράση – αντίδραση αυτό»

Δημοσίευση ΜΑΡ 01, 2024
Ιωάννης Μελισσανίδης: Δέχτηκα bullying από τα media για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, αλλά δεν «μάσησα»

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και ανέφερε πως ήταν ανήσυχο παιδί και αυτός ήταν ο λόγος που ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στο bullying απαντάω με bullying, είναι δράση – αντίδραση αυτό. Αν με βρίσεις για την προσωπική μου επιλογή και τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό θα την “ακούσεις”».

Ο ίδιος τοποθετήθηκε στο ζήτημα του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, τονίζοντας πως τα παιδιά χρειάζονται αγάπη.

«Θα ήθελα να γίνω γονιός, είμαι σίγουρος πως θα ήμουν πολύ καλός. Δέχτηκα bullying από τους δημοσιογράφους για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, αλλά δεν «μάσησα». Ο καθένας να ακολουθεί την καρδιά του, είναι φυσιολογικό να αγαπάς όποιον θέλεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Υπάρχουν παιδιά που δέχονται κακοποιητικές συμπεριφορές από τους γονείς τους, επειδή τους ανακοίνωσαν ποια είναι η φύση τους. Με πληγώνει που ακόμα συζητάμε για τις σεξουαλικές επιλογές του καθενός. Να μιλήσουν όλα τα παιδιά ανοιχτά για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό χωρίς να φοβηθούν κανέναν. Ούτε οι γονείς έχουν το δικαίωμα να πουν στα παιδιά τους ποιον θα αγαπήσουν».

Όπως είπε ο ίδιος, δεν ξέρει, αλλά ούτε και του αρέσει να μαγειρεύει, ενώ το σπίτι του είναι πάντα καθαρό και σε τάξη.

«Η προσωπική μου ζωή και το αν είμαι μαζί με κάποιον σε σχέση, είναι για εμένα. Είμαι ερωτευμένος πάντα, αν υπάρχει ένας έρωτας τον αγκαλιάζω».

«Δεν έχω πέσει ποτέ στα πατώματα για έναν έρωτα και δεν θα το κάνω. Το να εξαρτάσαι συναισθηματικά από κάποιον δηλώνει αδυναμία».

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης ανέφερε πως ο πρωταθλητισμός δεν του στέρησε στιγμές από την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως ο πρώτος του μεγάλος έρωτας ήταν μέσα από τον χώρο του αθλητισμού.

«Κάθε παιδί έχει τη δύναμη να ζήσει το όνειρο», ήταν το μήνυμά του.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 170 / position2: 558
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb