ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Zώδια του μήνα: Μάρτιος

Τι μας περιμένει αυτό το μήνα;
AstroGirl
Zώδια του μήνα: Μάρτιος
Φωτογραφία από Teresa Jang

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε σφαιράτα στη δουλειά. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε το βασικό σας εισόδημα. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί παράλληλα μπορεί να είναι μια περίοδος υπερβολικών δαπανών. Η φυσική ομορφιά και η ζεστασιά σας λάμπουν τώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διπλωματικές σας ικανότητες για να διαπραγματευτείτε, αλλά μη συμβιβαστείτε πέρα από την τελική σας γραμμή. 

ΤΑΥΡΟΣ

Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά. Συνήθως είστε εξαιρετικά ψύχραιμοι, αλλά κάποιες καταστάσεις ή οι άνθρωποι θα μπορούσαν να σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας αυτό το μήνα. Ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά.  Όσον αφορά τα οικονομικά και τις υλικές αξίες, μπορεί να είναι μια εποχή αφθονίας που φαίνεται πως έρχεται από το πουθενά.  Αν επιχειρείτε ένα τεράστιο εγχείρημα, προχωρήστε το με μικρά βήματα. Θα σας φανεί πολύ λιγότερο αγχωτικό όταν προχωρήσετε σπιθαμή προς σπιθαμή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα. Ναι, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να τα δώσετε όλα, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Όσον αφορά τα οικονομικά και τις υλικές αξίες, μπορεί να είναι μια εποχή αφθονίας που φαίνεται πως έρχεται από το πουθενά.  Καθώς ολοκληρώνετε κάθε εργασία σας ανοιχτείτε και μιλήστε για την πρόοδό σας αντί να απομακρυνθείτε από όλους μέχρι να τελειώσετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Αυτό το διάστημα θα έχετε θετική ενέργεια, που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς αλλά και γεμάτους όρεξη. Ακόμα κι αν νιώθετε λίγο εκτός ισορροπίας, πρέπει να παραδεχτείτε ότι το να γίνετε μια νέα εκδοχή του εαυτού σας είναι μια περιπέτεια! Αν μαλώνετε διαρκώς στη δουλειά και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά. Εναλλακτικά, αν αισθάνεστε ότι δεν δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, αυτός ο μήνας μπορεί να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι.

ΛΕΩΝ

Η ικανότητά σας να συνεργάζεστε και να αισθάνεστε άνετα με πρόσωπα εξουσίας πιθανόν να είναι υψηλή, μαζί με την ικανότητά σας να αγκαλιάσετε τη δική σας εξουσία και να λάβετε σταθερές αποφάσεις. Επίσης η ευχάριστη προσωπικότητά σας, θα συμβάλει στο να συνάψετε γνωριμίες με άτομα κύρους, που θα σπεύσουν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σιγουρευτείτε οτι εκφράζετε αυτά που θέλετε και αν οι άλλοι δεν τα σέβονται τότε έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αυτή είναι μια εποχή κατά την οποία θα αισθανθείτε προσγειωμένοι και θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα με πρακτικό, αποφασιστικό τρόπο. Προχωρήστε και πείτε την άποψή σας απλά όταν λέτε όλη την ιστορία, οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν τις δικές τους επιλογές. Και αυτό σημαίνει ότι δεν είστε υπεύθυνοι για το τι θα αποφασίσουν. Τι ανακούφιση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα περάσετε μεγάλο κομμάτι του μήνα προσπαθώντας να ελέγξετε τις καταστάσεις και δίνοντάς σας τον καλύτερο εαυτό στην εργασία. Ανοίγεστε και αν ακόμα το κάνετε μυστικά ή δε θέλετε να αποκαλυφθείτε πλήρως, ο έρωτας σας περιμένει και πλέον έχει πρόσωπο.  Αφιερώστε χρόνο στη δημιουργικότητά σας. Ακόμα και πέντε λεπτά ενασχόλησης είναι καλύτερα από το τίποτα. 

ΖΥΓΟΣ

Μήπως υπάρχει κάτι ανθυγιεινό στην ερωτική σας σχέση; Αν, για παράδειγμα, έχετε αναλάβει το ρόλο του σωτήρα, είναι πιθανό ο σύντροφός σας να σας εκμεταλλεύεται και εσείς να μην το βλέπετε. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά. Επιτρέπεται να ονειροπολήσετε, αλλά επιστρέψτε στην πραγματικότητα πριν αρχίσετε να πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά δεν πειράζει που κάποια πράγματα καθυστερούν αφού ο επαναπροσδιορισμός είναι ωφέλιμος αν ξέρετε πώς να τον δουλέψετε! Πάντως καλή η θεωρία αλλά η πράξη σίγουρα υπερέχει και καλό είναι να μιλάτε με αποδείξεις! Αν ξεκαθαρίσετε τι ψάχνετε, δεν θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε εκείνους που δεν μοιράζονται τις αξίες σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και μπορεί να νομίζετε ότι έχετε υπό έλεγχο τα οικονομικά και τα προσωπικά σας, φαίνεται ότι το σύμπαν θέλει να μελετήσετε πολύ πιο προσεκτικά αυτούς τους τομείς. Πρέπει να ξαναδείτε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας γύρω από τη σχέση σας και τα οικονομικά σας.  Αφού νιώσετε πιο συγκεντρωμένοι, θα είστε σε πολύ καλύτερη θέση να προσφέρετε υποστήριξη και στους άλλους.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην ανησυχείτε για όσα δεν έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα...  Είναι υπέροχο να παραμένετε ενθουσιασμένοι με τον τελικό στόχο που θέλετε να πετύχετε. Αν είστε σε μόνιμη σχέση, μην ανακρίνετε το ταίρι σας: Είναι σίγουρο πως θα δυσαρεστηθεί, αν του συμπεριφέρεστε σαν να είναι ύποπτο! Όσο περισσότερη προσπάθεια καταβάλετε για να συζητήσετε, τόσο πιο αδέξιο γίνεται το κλίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
11 / position1: 27 / position2: 915
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb