ENTERTAINMENT

Christina Aguilera: Τα μυστικά της πίσω από την απώλεια 18 κιλών

Πώς κατάφερε να χάσει κιλά και να αλλάξει τελείως τη σιλουέτα της
Γράφει η MATINA KONTOY
Christina Aguilera: Τα μυστικά της πίσω από την απώλεια 18 κιλών
Collage

Η Christina Aguilera έκανε την έκπληξη, όταν εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ στη σκηνή στο show της στο Las Vegas. Η 43χρονη τραγουδίστρια ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της φορώντας ένα αποκαλυπτικό κορμάκι στη σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι «μισούσε να είναι σούπερ αδύνατη» και ότι άρχισε να αγκαλιάζει και να αγαπά τις καμπύλες της. Μετά από χρόνια αυξομειώσεων του σωματικού της βάρους, αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα υπέροχο σώμα. Το μυστικό της; Η αφοσίωσή της σε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και ένα συστηματικό πρόγραμμα άσκησης.

View this post on Instagram

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Η κριτική για το βάρος της

Όταν απέκτησε τον γιο της Max, το 2008, δέχτηκε σκληρή κριτική για την αύξηση του βάρους της. Έτσι, λίγο καιρό αργότερα έχασε 18 κιλά περιορίζοντας την ημερήσια πρόσληψη τροφής σε 1.600 θερμίδες και ακολουθώντας τη δίαιτα Rainbow Diet. Στο πλαίσιο της δίαιτας αυτής, κατανάλωνε καθημερινά μία ποικιλία σε φρούτα και λαχανικά σε έντονα χρώματα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο χρόνια αργότερα, το 2010, έχοντας πάρει ξανά βάρος, έκανε προσπάθειες για να το χάσει με αφορμή το ρόλο της στην ταινία Burlesque. Ωστόσο, την ίδια χρονιά, το βάρος της παρουσίασε και πάλι αυξομειώσεις, ενώ έπαιρνε διαζύγιο από τον μουσικοσυνθέτη Jordan Bratman.

Όπως ανέφερε στο In Touch Weekly, η τραγουδίστρια απολαμβάνει να κάνει γιόγκα, πυγμαχία, ασκήσεις ενδυνάμωσης και ασκήσεις cardio, δύο έως πέντε φορές την εβδομάδα. Παρά τις αλλαγές στο σώμα της όλα αυτά τα χρόνια, έχει δηλώσει στο Marie Claire ότι έχει αυτοπεποίθηση για το σώμα της, όπως και αν είναι.

Έκτοτε δεν κάνει δίαιτες και επιλέγει την καθαρή διατροφή, όπως δήλωσε στο L’Officiel Italia. Αποκάλυψε ότι αντί να περιορίζεται, απλώς φροντίζει να καταναλώνει περισσότερες τροφές ολικής άλεσης, χωρίς υδρογονωμένα λίπη και τεχνητά χρώματα, γεύσεις και συντηρητικά. Παράλληλα, περιόρισε στο ελάχιστο τα σνακ με ζάχαρη και λίπη.

Ωστοσο δεν είναι λίγες οι φωνές που λένε πως η Christina Aguilera αδυνάτισε πολύ λόγω του Ozempic, ένα φάρμακο που δίνεται στους διαβητικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2215 / position2: 2616
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb