ENTERTAINMENT

Όταν η Halle Berry «κατέρρευσε» με μια αποκάλυψη, δυο βδομάδες μετά τα Όσκαρ

Η σχέση της «βούλιαξε» όταν ανακάλυψε κάτι σημαντικό

Όταν η Halle Berry «κατέρρευσε» με μια αποκάλυψη, δυο βδομάδες μετά τα Όσκαρ
@halleberry

Όταν η Halle Berry γιόρτασε ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της καριέρας της, ο σύζυγός της Eric Benet ήταν δίπλα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2002, κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο Monster's Ball, και καθώς άρχιζε δακρυσμένη την ομιλία της, ο Eric Benet σηκώθηκε για να της χειροκροτήσει και έδειξε την υποστήριξή του.

Δέκα μέρες μετά την τελετή των Όσκαρ, εμφανίστηκε μια αναφορά ότι ο Benet απάτησε την Berry. Όχι μόνο η ηθοποιός αντιμετώπισε τον ισχυρισμό της απιστίας του συζύγου της, αλλά αργότερα, ανακάλυψε ότι είχε σχέσεις με πολλές γυναίκες.

Σε μια συνέντευξη του 2004 στο The Oprah Winfrey Show, η Berry εξήγησε ότι «κατέρρευσε» αφού έμαθε ότι ο Benet την είχε απατήσει, παρόλο που αρχικά ήταν αποφασισμένη να σώσει τον γάμο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Berry είπε ότι δεν ρώτησε καν τον επί ένα χρόνο σύζυγό της εάν η αναφορά ήταν αληθινή. Όπως και να έχει, παραδέχτηκε ότι ήταν. «Ήταν αποκαρδιωτικό, γιατί είχα έναν τέλειο γάμο», είπε. «Εννοώ, αυτός είναι ένας από τους πιο ευγενικούς άντρες που νομίζω ότι έχω γνωρίσει ποτέ, σε πολλά επίπεδα».

Η σταρ των X-Men ήθελε να προχωρήσει τον γάμο της παρά την απιστία. «Επρόκειτο να το φτιάξω», είπε. «Σκέφτηκα, μπορώ να το κάνω αυτό». Είπε ότι αμφισβήτησε ακόμη και αν είχε κάνει κάτι λάθος στο γάμο, όπως το να δούλευε πολύ.

Η Berry είπε ότι αφού ο Benet της είπε ότι η ιστορία του περιοδικού ήταν αληθινή, φαινόταν ακόμα «απελπισμένος». Αργότερα, όταν ο σύζυγός της ήρθε στο Λονδίνο όπου γύριζε το Die Another Day, παραδέχτηκε ότι υπήρχαν περισσότερες απιστίες από αυτές που αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης. Η ηθοποιός έμαθε ότι την απατούσε από την αρχή της σχέσης τους.

«Τις επόμενες δύο εβδομάδες της ζωής μου, έμεινα εκεί και συνέβη αυτός ο εμετός, και ανακάλυψα ότι υπήρχε γυναίκα μετά από γυναίκα μετά από γυναίκα», είπε στην Winfrey. «Και τότε συνειδητοποίησα ότι είχε μια ασθένεια». 

Η Berry είπε ότι η μητέρα της, Judith Ann Hawkins, πρότεινε στον Benet να πάλευε με τον εθισμό στο σeξ. Τελικά μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης, αλλά αργότερα είπε ότι συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν δικό του θέμα.

«Δεν είμαι εθισμένος στο σeξ», είπε ο Benét στο ABC News το 2004. «Είμαι ένα άτομο που… μέσα από μια σειρά συναισθηματικών γεγονότων, προβλημάτων, προκλήσεων, έκανε μερικά πραγματικά, πραγματικά ανόητα, οδυνηρά λάθη».

Σε μια συνέντευξη του 2005 στο People, ο Benét μοιράστηκε ότι αυτός και ο Berry προσπάθησαν να δουλέψουν για τον γάμο τους μετά το πέρας του χρόνου τους στο πρόγραμμα, πριν χωρίσουν επίσημα το 2003.

Το διαζύγιο της Berry και του Benet οριστικοποιήθηκε το 2005. Όπως αναφέρθηκε από το The Daily Beast, το 2006, ρωτήθηκε για την καταβολή διατροφής στον πρώην της από το CanWest News Service. «Ναι, αυτό δεν είναι καλό», είπε. «Ειδικά όταν σε έχει απατήσει περίπου 27 φορές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 212 / position2: 646
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb