CELEBS

Ο «Μήτσος» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» έκανε ταξίδι στο χρόνο και συνάντησε το εαυτό του!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με πρωταγωνιστή τον «Μήτσο» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Δημοσίευση ΦΕΒ 28, 2024
Ο «Μήτσος» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» έκανε ταξίδι στο χρόνο και συνάντησε το εαυτό του!

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί». Αυτό που έχει καταφέρει το «Ευτυχισμένοι Μαζί» είναι μοναδικό και σπάνιο, καθώς έχει καταφέρει να μείνει αναλλοίωτο στο χρόνο και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, έχει μείνει στις καρδιές των τηλεθεατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα μια από τις πιο επικές σκηνές της σειράς γυρίστηκε και δημοσιεύτηκε στο TikTok, με αποτέλεσμα να γίνει viral. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 2,2 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.

@k11_tv Ευτυχισμένοι μαζί reunion 2024 #eftixismenoimazi #ευτυχισμένοιμαζι #μακης #μακηςευτυχισμενοιμαζι ♬ πρωτότυπος ήχος - K11_TV

Με πρόφαση αυτό το βίντεο, ένας αρκετά γνωστός δημιουργός περιεχομένου, επικοινώνησε με τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Ιντζεγιάν και δημιούργησαν ένα απολαυστικό βίντεο. Από τα πρώτα βήματα του influencer, αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν την ομοιότητα του με τον ηθοποιό.

Το concept του βίντεο περιτριγυρίζεται με ένα ταξίδι στο χρόνο. Όπως φαίνεται ο influencer παραλαμβάνει ένα μήνυμα για να συναντηθεί με έναν άγνωστο. Όταν χτυπάει την πόρτα του σπιτιού, ανοίγει ο «Μήτσος» με αποτέλεσμα να μείνει άναυδος. Τότε ακολουθεί ένας επικός διάλογος. Ο «Μήτσος» από το μέλλον αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή του. Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στην καριέρα του στο ποδόσφαιρο και αν τελικά κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο παίκτη.

Το βίντεο όπως ήταν φυσικό έγινε viral με όλο και περισσότερους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν και να το κοινοποιούν. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 1,3 εκατομμύρια προβολές, ενώ αρκετοί είναι αυτοί αναφέρονται στην ομοιότητα των δύο ανδρών.

@jamesalikakos 15 Χρόνια μετά #ευτυχισμένοιμαζι #μητσος ♬ original sound - James

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 1763 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb