CELEBS

Έπαιξαν ένα από τα κορυφαία κινηματογραφικά ζευγάρια και κανείς δεν έμαθε ότι ήταν μαζί και στην πραγματική ζωή

Όλοι τους ήθελαν μαζί στη ζωή και μάλλον παραδέχτηκαν ότι για λίγο ίσχυε
Από το NEWSROOM
Έπαιξαν ένα από τα κορυφαία κινηματογραφικά ζευγάρια και κανείς δεν έμαθε ότι ήταν μαζί και στην πραγματική ζωή
Nextweb Studio

Ο Hayden Christensen και η Natalie Portman ενθουσίασαν τους θαυμαστές με την επίδειξη της χημείας τους στην οθόνη, στις πρώτες μέρες του Star Wars.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by @_padme.__amidala_

Οι δυο τους έπαιξαν τον ρόλο του Anakin Skywalker και της Padmé Amidala ως απαγορευμένοι εραστές στην τριλογία prequel του Star Wars στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Χρόνια μετά την ταινία, οι θαυμαστές εξακολουθούν να αναρωτιούνται αν ο Christensen και η Portman ήταν ζευγάρι ποτέ στην πραγματική ζωή, λόγω της συμβατής παρουσίας τους στην οθόνη στις ταινίες.

Σύμφωνα με το MTV.com, το ζευγάρι φημολογήθηκε ότι είχε ρομαντική σχέση το 2000, λίγο μετά την κυκλοφορία του Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, αν και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός του Ahsoka έδειξε τη δυναμική του εκτός οθόνης με την Portman σε μια συνέντευξη στο Showbiz Cheat Sheet, επιβεβαιώνοντας ότι κάποιος πρέπει να είναι «λίγο ερωτευμένος» με τους συμπρωταγωνιστές του για να λειτουργήσει ο έρωτας επί της οθόνης.

View this post on Instagram

A post shared by ANAKIN SKYWALKER 💫 (@anakinstarboy_)

«Ξέρεις, πρέπει να είσαι λίγο ερωτευμένος αν θέλεις πραγματικά να πιστέψεις τον εαυτό σου στον ρόλο», είπε στο ρεπορτάζ. «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι τώρα, αλλά ξέρετε, είναι κάτι που απλά πρέπει να το πιστέψεις».

Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να υποτεθεί - ή και να επιβεβαιωθεί- ότι οι πρώην συμπρωταγωνιστές μοιράστηκαν μια στενή σχέση κάποια στιγμή.

Προς μεγάλη απογοήτευση των θαυμαστών, ωστόσο, οι δυο τράβηξαν χωριστούς δρόμους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 2081 / position2: 2472
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb