ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Mέσα στο σπίτι της Marilyn Monroe: Το τότε και το τώρα

Τον Φεβρουάριο του 1962, η ηθοποιός απέκτησε αυτό το ακίνητο για 77.500 δολάρια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Mέσα στο σπίτι της Marilyn Monroe: Το τότε και το τώρα
collage

Το μαγευτικό σπίτι ισπανικού στιλ στο Brentwood που κάποτε ανήκε στη Marilyn Monroe είναι γεμάτο αναμνήσεις. Μετά το θάνατο της Μονρόε, το σπίτι γνώρισε ένα κύμα ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός ήταν ιδιοκτήτρια του ακινήτου -που περιείχε τότε στην αυλή της έναν οπωρώνα με εσπεριδοειδή δέντρα, δυο υπνοδωμάτια, έναν ξενώνα και μια πισίνα. Τέσσερις μήνες μετά την αγορά του, η ηθοποιός πέθανε στην κρεβατοκάμαρά της σε ηλικία 36 ετών. 

Τον Φεβρουάριο του 1962, η ηθοποιός απέκτησε αυτό το ακίνητο για 77.500 δολάρια, ποσό που ισοδυναμεί με περίπου 800.000 δολάρια σε σημερινούς αριθμούς.  Αν και η λαμπερή σταρ έζησε σε 43 διαφορετικά σπίτια, η οικία στους λόφους του Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες, ήταν η μόνη που κατάφερε να αγοράσει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από τον θάνατό της, μια δημοσιογράφος του περιοδικού Life πέρασε μια μέρα με τη Monroe στο σπίτι, και εκείνη της είπε και την περιβόητη φράση: «Σε όποιον αρέσει το σπίτι μου, είμαι σίγουρος ότι θα τα πάω καλά μαζί του».

Είχε ασχοληθεί πολύ για να το κάνει όπως ακριβώς ήθελε. Η ίδια πέρασε μέρες φυτεύοντας έναν κήπο με βότανα και στις αρχές του 1962 ταξίδεψε στο Μεξικό για να αγοράσει αυθεντικά έπιπλα, έργα τέχνης και ταπετσαρίες για το νέο της σπίτι σύμφωνα με το Variety. Μετά το θάνατο της Monroe, το σπίτι γνώρισε ένα κύμα ενδιαφέροντος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robb Report Real Estate (@robbreportrealestate)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 255 / position2: 689
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb