ENTERTAINMENT

Ένα από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια που πέρασε ποτέ από το Hollywood

H απόλυτη celebrity ιστορία αγάπης των ΄90s!
Γράφει η MATINA KONTOY
Ένα από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια που πέρασε ποτέ από το Hollywood
Collage

Η Cindy Crawford και ο Richard Gere υπήρξαν ζευγάρι για 7 χρόνια. Παντρεύτηκαν το 1991, και χώρισαν τέσσερα χρόνια αργότερα, με το διαζύγιό τους να αποτελεί έκπληξη, μιας και αποτελούσαν ένα από τα πιο hot και περιζήτητα ζευγάρια της showbiz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαφορά ηλικίας των 17 ετών που είχαν μεταξύ τους φαίνεται πως έπαιξε ρόλο στον χωρισμό τους. Ωστόσο, δεν ήταν όλα αρνητικά σε αυτή τη σχέση. Η Crawford, τις ελάχιστες φορές που μίλησε για αυτό το γάμο, παραδέχτηκε ότι ο πρώην σύζυγός της της έμαθε πολλά - συμπεριλαμβανομένου του "πώς να γίνεις διάσημη".

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή:

Οι δύο τους συναντήθηκαν το 1988. Εκείνη ήταν μόλις 21 ετών και είχε εμφανιστεί σε παραπάνω από 300 εξώφυλλα περιοδικών, ενώ εκείνος ήταν 38 ετών και είχε εδραιώσει το ρόλο του καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ μετά την εμφάνισή του στην ταινία «American Gigolo».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι συναντήθηκε σε ένα BBQ στο σπίτι του φωτογράφου, Herb Ritts. Η Crawford εντυπωσιάστηκε από το πλήθος των celebrities που είχαν έρθει στο BBQ και ειδικά από τον γοητευτικό Gere.

Και μετά;

«Μιλήσαμε, μετά κανονίσαμε ένα ραντεβού, και μετά ένα ακόμα ραντεβού», είπε η Crawford. Δε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γίνουν το πιο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ, με κοινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, σε εξώφυλλα και στα πιο δημοφιλή εστιατόρια στο Λος Άντζελες και το Μανχάταν.

 

1991: Η κοινή εμφάνιση στα Όσκαρ που συζητήθηκε

Η άφιξη του ζευγαριού στα Όσκαρ εκείνη τη χρονιά θα μείνει για πάντα στην ιστορία της μόδας. Γιατί το κόκκινο φόρεμα Versace που φορούσε η Cindy, έγινε τόσο επιδραστικό που έχει ακόμη και τη δική του σελίδα στη Wikipedia!

Παρόλο που αρκετές σταρ είχαν φορέσει στο παρελθόν εντυπωσιακά ρούχα υψηλής ραπτικής στην τελετή, το φόρεμα της Crawford έκανε αίσθηση και ανέβασε τη σημασία της μόδας στα Όσκαρ.

 

1991: Ο γάμος

Ο γάμος του ήρθε αυθόρμητα αργότερα το ίδιο έτος στο Λας Βέγκας, ανταλλάσοντας μάλιστα δαχτυλίδια από αλουμινόχαρτο!

Η Crawford δήλωσε αργότερα: «Δεν ήταν ο γάμος που ονειρευόμουν. Ήταν τόσο της τελευταίας στιγμής που φόρεσα ένα απλό κοστούμι Armani. Ήταν ένα ωραίο κοστούμι Armani, αλλά δεν ονειρευόμουν να παντρευτώ με μπλε ναυτικό κοστούμι. Και το δαχτυλίδι ήταν φτιαγμένο από αλουμινόχαρτο, εντελώς πρόχειρο».

Εντούτοις, υπήρχε μια λεπτομέρεια για την οποία ήταν μάλλον ευχαριστημένη: ότι ο Ritts ήταν ο επίσημος φωτογράφος του γάμου!

 

1995: Ο χωρισμός

Υπήρχαν πολλές εικασίες σχετικά με τη διάλυση του γάμου τους, όπως ότι και οι δύο ήταν ομοφυλόφιλοι, ότι ο γάμος τους ήταν απλώς διαφημιστικό κόλπο ή ότι απλά δεν περνούσαν αρκετό χρόνο στο σπίτι μαζί.

Αλλά όπως το έθεσε η Crawford, το χάσμα ηλικίας ήταν το δύσκολο να ξεπεραστεί.

«Στην αρχή της σχέσης, όταν είσαι νέα γυναίκα, είναι κάπως σαν να λέμε “Σου αρέσει το μπέιζμπολ; Μου αρέσει το μπέιζμπολ. Είσαι Βουδιστής; Ίσως, να το δοκιμάσω κι εγώ!».

Όπως πρόσθεσε η ίδια, «Είναι κάπως σαν να οδηγείς τον εαυτό σου να πάρει τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που είσαι ερωτευμένη μαζί του… Ήταν μεγαλύτερος, οπότε εγώ ήμουν σε έναν διαφορετικό κύκλο και έπαψα πια να κάνω μερικά από όλα εκείνα που θεωρούνταν πολύ της… μόδας».

«Νομίζω ότι στα 22 είσαι πιο πρόθυμη να πεις, ‘Εντάξει, θα ακολουθήσω’, αλλά λίγο μετά σκέφτεσαι, ‘Ισως τελικά δε θέλω να ακολουθήσω μόνο- θέλω και να ηγηθώ ή να βαδίζω παράλληλα μερικές φορές’», παραδέχτηκε.

Όπως και να 'χει, η Crawford τελικά έκανε αργότερα τον γάμο των ονείρων της, όταν παντρεύτηκε τον Rande Gerber στις Μπαχάμες, το 1998. Και ναι, φορούσε ένα λευκό φόρεμα για την παραθαλάσσια τελετή!

«Φόρεσα John Galliano ready-to-wear. Δεν μπορούσα να αγοράσω νυφικό γιατί θέλαμε να κρατήσουμε το γάμο μας μυστικό. Έτσι, είπα σε έναν φίλο στυλίστα ότι θα πήγαινα σε ένα white - theme πάρτι στην παραλία».

Ο Richard Gere έκανε και εκείνος άλλους γάμους. Ο δεύτερος ήταν με την πρώην ηθοποιό του Law & Order Carey Lowell, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2002 έως το 2016. Στη συνέχεια, το 2018, παντρεύτηκε την Ισπανίδα δημοσιογράφο και ακτιβίστρια Alejandra Silva, η οποία είναι 34 χρόνια νεότερή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
20 / position1: 311 / position2: 633
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb