CELEBS

Ρέμος για Ροναλντίνιο: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτό το παιδί είναι ότι…»

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον «μάγο» της μπάλας, Ροναλντίνιο.

Δημοσίευση ΦΕΒ 26, 2024
Ρέμος για Ροναλντίνιο: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτό το παιδί είναι ότι…»

O Ροναλντίνιο βρέθηκε καλεσμένος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο καλό του φίλο, Αντώνη Ρέμο. Είναι γνωστό ότι οι δύο άντρες διατηρούν καλές σχέσεις. Μάλιστα όποτε ο Βραζιλιάνος έρχεται στην Ελλάδα είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί στο χώρο όπου ο τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον Ροναλντίνιο. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Με τον Ροναλντίνιο δε βγήκαμε μόνο μια φορά, έχει έρθει αρκετές φορές και έχουμε ιδιαίτερη σχέση. Όποτε έρχεται στην Ελλάδα πάμε για καφέ, για φαγητό και έχουμε βγει πολλές φορές έξω».

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση με αυτό το παιδί είναι ότι δεν έχει καθόλου κακία μέσα του. Πάντα να βοηθάει τους φίλους του. Βοηθάει μια ολόκληρη φαβέλα εκεί που μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός και ανακοινώθηκε ότι θα πάει στην Εθνική ομάδα και η οικογένεια θα πάρει ένα μεγάλο ποσό, ο πατέρας του από τη χαρά του πέθαvε από καρδιακή προσβολή».

«Από εκείνη τη μέρα και έπειτα είπε ότι δε θα στεναχωρηθεί ποτέ και για αυτό ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ακόμη και αν του έκαναν δυνατά τζαρτζαρίσματα», κατέληξε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 358 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb