CELEBS

Γιάννης Μόρτζος: «Ο Γιώργος Λαμπάτος μας δημιουργούσε προβλήματα στο θέατρο, για αυτό απολύθηκε»

Τι αναφέρει ο ηθοποιός για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δημοσίευση ΦΕΒ 26, 2024
Γιάννης Μόρτζος: «Ο Γιώργος Λαμπάτος μας δημιουργούσε προβλήματα στο θέατρο, για αυτό απολύθηκε»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού έδωσε ο Γιάννης Μόρτζος. Ο σπουδαίος ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά του στον ρεπόρτερ Ηλία Σκουλά, εκφράζοντας την άποψή του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Λαμπάτο και τον Σταμάτη Γαρδέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τον είδα τον Αγγελόπουλο στην τηλεόραση. Αν δουλέψει λίγο και αποκτήσει περισσότερη τεχνική, έχει προσόντα. Ευχαρίστως θα του έκανα μαθήματα. Είναι συμπαθέστατος ο άνθρωπος αλλά βλέπω ότι δεν μπορεί να χτυπήσει τον ρόλο σε βάθος και αυτό είναι έλλειψη εκπαίδευσης», δηλώνει ο Γιάννης Μόρτζος.

«Ο Πέτρος είναι ένας άριστος ηθοποιός, μία μονάδα για το θέατρο. Εάν επανεμφανιστεί, θα σκίσει, γιατί ο κόσμος δεν κρατάει κακίες για τους ηθοποιούς. Έπεσαν να τον φάνε, ήθελαν να τον εκμηδενίσουν, ήταν αισχρό», απαντά ο γνωστός ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Όταν γίνεται κάτι σοβαρό, πρέπει να καταγγέλλεται αμέσως. Ανεξάρτητα από αυτό που έκανε και το οποίο το καταδικάζουμε, δεν μπορείς να του αφαιρέσεις το καλλιτεχνικό ταλέντο. Εάν τύχει να μου το προτείνει, μετά χαράς θα συνεργαζόμουν μαζί του», ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Μόρτζος.

«Με τον Λαμπάτο ξεκινήσαμε μία συνεργασία κάποτε αλλά έχει κάποια αρνητικά στοιχεία. Φερόταν με αντικαλλιτεχνικό τρόπο, ήταν αφηρημένος, είχε θέματα γενικότερα, τα οποία τα κουβαλούσε και στην πρόβα. Δεν προχωρούσε η παράσταση, θέλαμε να κάνουμε πρεμιέρα και δεν μπορούσαμε. Και είπαμε ότι, προκειμένου να χάσουμε τη δουλειά, καλύτερα να λήξουμε τη συνεργασία», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Μόρτζος.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 306 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb