ΕΞΟΔΟΣ
Με την υποστήριξη του Pink.gr

Bazaar από τη Νικόλ Παναγιώτου για τη στήριξη γυναικών θυμάτων έμφυλης βiας

2 & 3 Μαρτίου στου Ψυρρή

Δημοσίευση ΦΕΒ 26, 2024
Bazaar από τη Νικόλ Παναγιώτου για τη στήριξη γυναικών θυμάτων έμφυλης βiας

Πόσες στιγμές υπάρχουν, που είπες "αυτό το ρούχο το θέλω", βλέποντάς το σε ένα αγαπημένο σου γνωστό πρόσωπο; Πόσα συλλεκτικά κομμάτια από σειρές και ταινίες μπορούν να χωρέσουν στην ντουλάπα σου; Τίποτα δεν είναι άπιαστο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγες ημέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 2 & 3 Μαρτίου μέσα σε ένα all day party, η Νικόλ Παναγιώτου, μια από τις πιο εμβληματικές ενδυματολόγους της χώρας διοργανώνει ένα διήμερο bazaar pre-owned ειδών.

Επώνυμα κομμάτια που θα έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις από 5 έως 30€ ενισχύοντας έτσι πανελλαδικά, γυναίκες που έχουν υποστεί κάθε μορφή βiας, θα είναι διαθέσιμα σε ένα boho σκηνικό ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να απολαύσεις soft drinks & aperitif.

«Κάθε αγορά έχει ανεκτίμητη αξία γιατί υποστηρίζει ένα μεγαλύτερο σκοπό»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο  της καμπάνιας ενάντια σε κάθε μορφή κακoποίησης «Not Alone», όλα τα έσοδα από το Bazaar, θα διατεθούν για την αγορά και την εξασφάλιση ειδών πρώτης ανάγκης για γυναίκες επιζήσασες έμφυλης και ενδοοικογενειακής βiας οι οποίες καθώς ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, ανήκουν στο μητρώο ωφελουμένων και υποστηρίζονται μηνιαία από το Humanity Greece μέσω της αποστολής πακέτων στήριξης.

Το Bazaar θα λειτουργήσει για δύο μόνο ημέρες, σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Impact Hub Athens στην Καραϊσκάκη 28, στου Ψυρρή για ένα line up meet με DJs, live acts και drinks!

«Η καμπάνια #NotAlone στέλνει ηχηρά μηνύματα ενάντια σε κάθε μορφή κακoποίησης»

Μαζί με την αγορά του αγαπημένου σου ρούχου,  εντός του χώρου θα βρεις εκθέματα με ηχηρά μηνύματα από Έλληνες καλλιτέχνες ενώ θα έχεις την ευκαιρία να γράψεις το δικό σου μήνυμα στα πλαίσια της καμπάνιας «Not Alone» με τους καλλιτέχνες του ART HUB Athens που θα βρίσκονται στο χώρο όλη την ημέρα. Παράλληλα, μέσα στο Bazaar θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς αναλυτικά για το εθελοντικό έργο και τις πολυάριθμες κοινωνικές δράσεις του Humanity Greece.

Ειδικό corner θα υπάρχει από την Kyon Natural Pet Products με λιχουδιές για τους τετράποδους φίλους μας.

https://www.instagram.com/p/C3r2uwToLiy/?igsh=czFtY3h1Mmx3dDJj

Για πληροφορίες: 210 5226 379

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 301 / position2: 644
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb