Δανάη Μπάρκα – Κατερίνα Καινούργιου: Η κίνηση που «πρόδωσε» τις σχέσεις των δύο γυναικών μετά τα καυτά φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Αβολη κατάσταση...

Δημοσίευση ΦΕΒ 25, 2024
Δανάη Μπάρκα – Κατερίνα Καινούργιου: Η κίνηση που «πρόδωσε» τις σχέσεις των δύο γυναικών μετά τα καυτά φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Νέο επεισόδιο στον «χαμό» που έχει ξεσπάσει μετά το βράδυ του Σαββάτου, όταν χρήστες των social media συνάντησαν την Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, να ανταλλάζουν καυτά φιλιά στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» δεν σχολίασε το περιστατικό, παρά μόνο έμμεσα, αν θέλει κάποιος να το ερμηνεύσει έτσι. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα story με την «απογοητευμένη» Τζένιφερ Άνιστον να λέει «Θα έπρεπε να μείνω σπίτι σήμερα», λίγες ώρες αφότου αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες. Μία άλλη κίνηση, ωστόσο, πρόδωσε ότι Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα δεν έχουν πλέον τις καλύτερες σχέσεις, τουλάχιστον από την πλευρά της πρώτης.

Λίγη ώρα πριν, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε unfollow την οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη», δείχνοντας ανοιχτά ότι δεν θέλει να βλέπει τις αναρτήσεις και τη χαρά που ζει στο πλευρό του πρώην αγαπημένου της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν εκείνη που τους γνώρισε, την περίοδο που είχε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα λίγους μήνες αργότερα.

Unfollow Κατερίνα Καινούργιου Δανάη Μπάρκα

Αριστερά το προφίλ της Κατερίνας Καινούργιου, όπου δεν ακολουθεί πια την Δανάη Μπάρκα. Δεξιά η παρουσιάστρια του MEGA την ακολουθεί κανονικά
Φιλία οριστικά τέλος για Καινούργιου-Μπάρκα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα είχαν βρεθεί στο σόου του Νίκου Κοκλώνη, J2US και αγκαλιαζόντουσαν ευτυχισμένες δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η μια στηρίζει την άλλη. Αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν πλέον, και δεν ήταν αφορμή μόνο η σχέση της Δανάης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Πριν από λίγους μήνες, όταν η παρουσιάστρια του Alpha είχε εξαπολύσει επίθεση στη Φαίη Σκορδά, η Δανάη είχε πάρει διακριτικά το μέρος της δεύτερης, κρατώντας στην κάμερα μια κούπα καφέ με το λογότυπο του «Fay's time» Η παρουσιάστρια του ALPHA φανερά ενοχλημένη για την αντίδραση της πρώην φίλης της μέσα από την εκπομπή της δήλωνε τότε:

«Επειδή τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στην ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει και θεωρεί ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα, παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες. Αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 439 / position2: 1099
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb