CELEBS

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Δανιά και τη ζωή με την κόρη τους: «Έχω ξεχάσει πως είναι να κοιμάσαι...»

Ούτε σκεφτόμουν ότι θα πάρει τέτοια τροπή

Δημοσίευση ΦΕΒ 25, 2024
Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Δανιά και τη ζωή με την κόρη τους: «Έχω ξεχάσει πως είναι να κοιμάσαι...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε με την Τζένη Θεωνά για τη γνωριμία με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά, αλλά και τον ερχομό της κόρης τους, που την έχει γεμίσει με χαρά, αλλά της έχει... στερήσει τον ύπνο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aρχικά, μιλώντας για τον άντρα της ζωής της, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε για την πρώτη τους συνάντηση και τον γάμο τους: «Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Γνωριστήκαμε και όλο αυτό χτίστηκε μέρα με την ημέρα, τυχαία μία κοινή γνωστή έκανε τη γνωριμία, του πήγα το σκυλάκι μου και προέκυψε από έναν “κρίκο” που δεν είχα προβλέψει. Κι εγώ δεν ήμουν σε μία φάση διαθεσιμότητας συναισθηματικής, δεν αναζητούσα τον έρωτα, ούτε σκεφτόμουν ότι θα πάρει τέτοια τροπή η ζωή μου. Είμαι ευγνώμων ωστόσο για όλα όσα έρχονται μέχρι τώρα, και τα αγκαλιάζω».

Τι δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη νέα ζωή με το παιδί της

Στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στον θηλασμό και στον ύπνο ως νέα μαμά. «Θηλάζουμε ναι, αλλά δεν κοιμόμαστε τόσο. Δεν μπορώ να πω ότι το κομμάτι του ύπνου θα λυθεί άμεσα, αν και πριν μείνω έγκυος και γνωρίσω το κομμάτι της μητρότητας “Έλεγα εντάξει, θα το βρούμε”. Δεν είναι έτσι, έχω ξεχάσει πώς είναι να κοιμάσαι σερί και βαθιά. Οτιδήποτε και να ακούσω, είμαι αλέρτ για τη μικρή», είπε αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συμπλήρωσε: «Ο μπαμπάς συμμετέχει. Αν και λείπει για ώρες λόγω της δουλειάς του, όταν και εφόσον χρειάζεται να απουσιάζω εγώ, είναι εκεί. Άλλωστε δεν έχουμε βοήθεια, άρα δεν υπάρχει διαφορετικό σενάριο. Χαίρομαι που ορισμένα ψήγματα κοινωνικής ζωής έχουν επανέλθει, και τα είχα ανάγκη, κοιτάζω φυσικά το ρολόι για να δω μέχρι πού με παίρνει για να επιστρέψω στο σπίτι μας».

Όπως ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου, θέλει να βοηθάει τον σύζυγό της να έχει ενέργεια, γι' αυτό κοιμούνται χωριστά: «Επειδή ξυπνάει πολύ πρωί, τώρα είμαστε σε μία φάση με τη μικρή που κοιμάμαι εγώ μαζί της, κάπως έχουμε χωρίσει τους χώρους μας, και το λέω δυστυχώς. Όμως υπερτερεί να έχει δύναμη, και να μην ξυπνάει επειδή κλαίει το παιδί. Είναι εκπαιδευτής σκύλων και αθλητής».



[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 543 / position2: 1037
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb