CELEBS

Τον ζουν με πάθος ο Τολιόπουλος του Αρη και η Χατζηπαρασίδου του ΠΑΟΚ ‑ Φωτογραφίες

Η αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ και ο σούπερ σταρ του μπασκετικού Αρη δεν κρύβουν τον έρωτά τους - «Πάντα περήφανη» έγραψε εκείνη στα social media μετά το παιχνίδι της Ελλάδας με την Τσεχία

Δημοσίευση ΦΕΒ 25, 2024
Τον ζουν με πάθος ο Τολιόπουλος του Αρη και η Χατζηπαρασίδου του ΠΑΟΚ ‑ Φωτογραφίες

Το βράδυ της Παρασκευής 23ης Φεβρουαρίου 2024 το ΣΕΦ γέμισε με 12.439 θεατές οι οποίοι κατηφόρισαν στο Φάληρο για να σταθούν στο πλευρό της εθνικής μπάσκετ η οποία έπαιζε με την Τσεχία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στους 12 παίκτες που παρέταξε στο παρκέ του ΣΕΦ στο ντεμπούτο του στην εθνική ο Βασίλης Σπανούλης ήταν και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο γκαρντ του Άρη που κάνει απίθανη χρονιά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κερδίζει συνεχώς νέους φαν αλλά η μεγαλύτερη κατάκησή της ζωής του είναι η καρδιά της Μαρίας Χατζηπαρασίδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MC (@mariachatziparasidou)

Της αρχηγού της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Εκείνος το μεγάλο αστέρι του μπασκετικού Άρη και εκείνη η κάπτεν του ΠΑΟΚ. Μετά το παιχνίδι με την Τσεχία η Μαρία ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τον αγώνα του Βασίλη ενώ στην μια φιλιούνται.

«Πάντα περήφανη» έγραψε η Χατζηπαρασίδου για το αγόρι της με το οποίο είναι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια. Μένουν στην ίδια πόλη αλλά υπηρετούν δύο «εχθρούς» της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια τη σεζόν 2021-22 εκείνος φόρεσε και τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ήταν κάτω από την ίδια στέγη με την διεθνή πλέι μέικερ.

Τα παιδιά ζουν με πάθος τον έρωτά τους και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Έζησαν χώρια για λίγους μήνες όταν το 2023 όταν εκείνος έπαιξε στη Γαλλία αλλά ο έρωτάς τους φούντωσε περισσότερο.

Μπορεί ο Βασίλης Τολιόπουλος, που στα πρώτα του βήματα φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού, να είναι δεινός σουτέρ και να βάζει στην καλή του ημέρα τρίποντα με την... σέσουλα αλλά το σπουδαιότερο «τρίποντο» της ζωής του είναι εκείνο που δεν βρήκε στη στεφάνι αλλά στην καρδιά της Μαρίας.

Εκείνη από την πλευρά της γεμίζει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα και είναι η αθλήτρια που με τους περισσότερους τίτλους στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Έχει πέντε πρωταθλήματα και έξι Κύπελλα Ελλάδας. Παίζει στον ΠΑΟΚ από το 2017 ενώ έχει αγωνιστεί στον Παναιτωλικό και στην ιδιαίτερη πατρίδα της στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Στο παρελθόν είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Κωνσταντινίδη.Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media και της αρέσουν οι προκλήσεις και τα ταξίδια.

Ο Βασίλης και η Μαρία γιορτάζουν και οι δύο τα γενέθλια τον Ιούνιο. Εκείνη γεννήθηκε το 1995 και εκείνος το 1996. Είναι και οι δύο Δίδυμοι στο ζώδιο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 141 / position2: 2649
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb