CELEBS

Θρήνος για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου ‑ «Αγγελέ μου, καλό ταξίδι»

Η σπαρακτική ανάρτηση

Δημοσίευση ΦΕΒ 25, 2024
Θρήνος για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου ‑ «Αγγελέ μου, καλό ταξίδι»

Η Έλενα Παπαρίζου βυθίστηκε στο πένθος όπως αποκαλύφθηκε μέσα από μία ανάρτηση, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Ο αδερφός της, Ντίνος, συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία, αποκαλύπτοντας πως έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένος μέλος της οικογένειάς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για τον ξάδερφο της τραγουδίστριας. «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι», έγραφε στην λεζάντα της εικόνας ο αδερφός της και ακολούθησαν δεκάδες σχόλια από φίλους και συγγενείς οι οποίοι θέλησαν να δείξουν την συμπαράστασή τους, στέλνοντας τα συλλυπητήριά τους.

Η θλιβερή ανάρτηση για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν από 19 χρόνια η τραγουδίστρια
Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη σε Κυπριακό site μιλώντας για την ζωή και την καριέρα της. Την Πέμπτη 15/2 προβλήθηκε στο Breakfast at star απόσπασμά με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια με αφορμή τη συμμετοχή της στη Eurovision και την κατάκτηση της πρώτης θέση ανέφερε, πως αφενός είχε απολαύσει την όλη διαδικασία, αφετέρου είχε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα κατά την προετοιμασία της (δείτε εδώ τη γυναίκα ''σωσία'' της).

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου λόγω των έντονων προβών, που έκανε εκείνη την περίοδο έφτασε στο σημείο να έχει κενά μνήμης. Έτσι λοιπόν, η ίδια θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά αν θα λάμβανε ξανά μέρος στο διαγωνισμό μουσικής μιας και είχε επιπτώσεις στη ζωή και στην υγεία της.

«Γενικότερα ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Έχω απώλεια μνήμης από την πολλή δουλειά και την αϋπνία. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχα επισκεφθεί 17 χώρες, ήμουν πρέσβειρα τουρισμού και επίσης δούλευα νύχτα και ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Ο απόηχος είναι απόλαυση.

Αν είχα το σωστό τραγούδι θα έπαιρνα ξανά μέρος. Για εμένα η Ελλάδα και η Κύπρος είναι μία χώρα, αλλά και η Σουηδία είναι η χώρα που γεννήθηκα, που μου έχει προσφέρει όλη την παιδεία, από εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου, είναι η πατρίδα μου», είπε η Έλενα Παπαρίζου.


[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 261 / position2: 655
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb