CELEBS

Η ανάρτηση «όλο νόημα» της Κιάρα Φεράνι μετά τον χωρισμό της

Ούτε η influencer ούτε ο ράπερ έχουν κάνει κάποια επίσημη σχετική τοποθέτηση

Δημοσίευση ΦΕΒ 22, 2024
Η ανάρτηση «όλο νόημα» της Κιάρα Φεράνι μετά τον χωρισμό της

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πολυφωτογραφημένα ζευγάρια της Ιταλίας αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ χώρισαν μετά από 5 χρόνια γάμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Dagospia, ο Φέντεζ έχει φύγει από το σπίτι από την περασμένη Κυριακή. Η αιτία του χωρισμού είναι η ένταση που έχει προκληθεί και η δυσαρέσκεια για συμπεριφορές, μετά την τελευταία νομική περιπέτεια της Φεράνι.

«Από το περσινό Sanremo, η ιστορία αγάπης των δυο τους είχε ραγίσει, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε απόφαση για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν όμως εκείνη βρέθηκε σε μπελάδες, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο γενναιόδωρος, κατηγορώντας την πως τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τις δικές του επιχειρήσεις. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια, ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε και από το σπίτι» γράφει η Dagospia.

Οι εκατομμύρια ακόλουθοί τους στα social media άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά όταν η Κιάρα Φεράνι αποφάσισε να αλλάξει τη φωτογραφία του προφίλ της στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον χωρισμό

Οι τελευταίες αναρτήσεις στο Insta story του Φέντεζ (με ημερομηνία Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου) φαίνεται να έχουν αναρτηθεί από κάπου αλλού εκτός από το πολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας στο Μιλάνο και στο οποίο το πρώην πλέον διάσημο ζευγάρι της Ιταλίας μετακόμισε τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Κιάρα Φεράνι, από την πλευρά της, έχει αναρτήσει τις τελευταίες ώρες δύο ιστορίες που υπό το φως της είδησης φαίνεται να υποδηλώνουν αλλαγή. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε τη φωτογραφία ενός βιβλίου με την εξής αφιέρωση: «Στη ζωή, και η νίκη και η ήττα θα συμβούν. Αυτό που δεν είναι ποτέ αποδεκτό είναι να παραιτηθείς».

Και στη συνέχεια, μια δεύτερη που γράφει: «Η δύναμη δεν είναι εκεί έξω, είναι μέσα σου». Και μετά, ένα βίντεο που τη δείχνει να κάνει πιλάτες.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 245 / position2: 1015
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb