CELEBS

Χάρης Ρώμας: «Η σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος και απέβαλε, αν δεν είχε αποβάλει, το παιδί αυτό τώρα θα είχε τρεις πατεράδες»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών στο «Πρωινό» την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου

Δημοσίευση ΦΕΒ 22, 2024
Χάρης Ρώμας: «Η σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος και απέβαλε, αν δεν είχε αποβάλει, το παιδί αυτό τώρα θα είχε τρεις πατεράδες»

Αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή η πρώην σύζυγός του είχε μείνει έγκυος και τελικά απέβαλε. Γι' αυτόν, αν δεν είχε αποβάλει το παιδί του τώρα θα είχε τρεις πατεράδες: τον ίδιο, τον σύζυγο της πρώην γυναίκας του και τον δικό του σύντροφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά, δήλωσε: «Γιορτάζουμε μια Ανάσταση, μια σημαντική μεταρρύθμιση, κάτι πολύ σημαντικό, αυτή τη νομοθεσία που ψηφίστηκε στη Βουλή για τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας και μάλιστα σε μια χώρα με πλειοψηφικά ορθόδοξο πληθυσμό. Δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με την Εκκλησία, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει και έχει πολύ καλή σχέση με τους Πατέρες. Όμως στην προκειμένη περίπτωση, όσο και αν ακούγεται ανίερο, ότι έχει γίνει λάθος ανάγνωση από τους πατέρες. Δεν μπορώ να πιστέψω ούτε κατά διάνοια ότι μπορεί να θεωρηθεί αμαρτία κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσικό».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά με τη μέρα της ψήφισης σχολίασε: «Ήταν πολύ σημαντικό που ήταν μέσα στη Βουλή ο Μπιμπίλας για να υπάρχει και αυτή η συναισθηματική μαρτυρία ενός ανθρώπου που κρύφτηκε κάποια στιγμή στη ζωή του, που λοιδορήθηκε, που ντρεπόταν και φοβόταν ποια ήταν η πραγματική του έλξη. Οι δηλώσεις Μπέου, του κυρίου Μουτζούρη, του Κούγια, του Παναγιώτη Ψωμιάδη, που είναι δημόσιες, είναι όχι απλώς ακραία ομοφοβικές αλλά και ρατσιστικά χυδαίες. Πρέπει να εκλείψει πλέον αυτή η υποκρισία του τύπου έχω και φίλους γκέι. Αυτό πρέπει να εκλείψει γιατί είναι πολύ προσβλητικό».

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας εξομολογήθηκε: «Υπήρξα κάποια στιγμή παντρεμένος, ήμουν ερωτευμένος. Στην πορεία είδα ότι δεν είναι αυτό. Η σύζυγός μου τότε είχε μείνει έγκυος, απέβαλε. Έτυχε να αποβάλει. Αν δεν είχε αποβάλει θα είχα τώρα έναν γιο. Αν είχαμε κάνει αυτό το παιδί και είχαμε χωρίσει, σήμερα το παιδί αυτό θα είχε ως βιολογικό πατέρα εμένα. Θα μπορούσε όμως να είχε και έναν δεύτερο πατέρα αν είχα ή αν έχω έναν σύντροφο και θα είχε και έναν τρίτο πατέρα, τον σύζυγο της πρώην γυναίκας μου. Δε βλέπω κανένα κόλλημα να εξηγούσε υποθετικά σε αυτό το παιδί ότι άλλα παιδιά έχουν έναν πατέρα, εσύ έχεις την τύχη να έχεις τρεις πατεράδες. Εμένα που είμαι ο βιολογικός, τον σύζυγο της μητέρας και αυτόν που πιθανώς αποκαλείς θείο. Τρεις άντρες που ενδιαφέρονται για εσένα με πατρικό ενδιαφέρον. Μήπως είναι καλύτερο από τον έναν;».

Επίσης, απάντησε: «Αν με ρωτάς, πιθανό να μην έκανα παιδί με παρένθετη μητέρα γιατί δεν είμαι έτοιμος γι' αυτό, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι μια λογική που θα ακολουθούσα εγώ».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός γάμου ο Χάρης Ρώμας σημείωσε: «Δε θα έκανα έναν γάμο τώρα, γιατί δε μου είναι απαραίτητο. Είμαι μεγάλος, έχω ζήσει τη ζωή μου και συνεχίζω να τη ζω, οπότε υπάρχει συντροφικότητα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 601 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb