CELEBS

Έπαιξαν μαζί σε γνωστή ταινία, αλλά κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους στα γυρίσματα

Είναι και οι δύο κορυφαίοι ηθοποιοί, όμως κανείς δε θυμάται τη σχέση που είχαν ως νέοι

Έπαιξαν μαζί σε γνωστή ταινία, αλλά κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους στα γυρίσματα
Nextweb Studio

H Liv Tyler και ο Joaquin Phoenix γνωρίστηκαν κατά τα γυρίσματα του ρομαντικού δράματος Inventing the Abbotts στα μέσα της δεκαετίας του '90.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by @iconicpairings

«Ερωτεύτηκα τον Χοακίν τη στιγμή που τον είδα», είπε η Τάιλερ στο The Morning Call το 1997. Κράτησαν τη σχέση τους κρυφή από όλους στην ταινία χρησιμοποιώντας ένα  τέχνασμα. «Ο Χοακίν καθόταν στην άλλη άκρη του τρέιλερ του μακιγιάζ και έλεγε: «Ω, Θεέ μου, η Λιβ είναι τόσο μωρό» και μιλούσε με το κορίτσι του μακιγιάζ. Ήταν σαν να εννοεί «δε θα μπορούσα ποτέ να την πάρω» και τον πίστεψε», εξήγησε η Τάιλερ.

«Απλώς ήξερα και ήλπιζα και προσευχόμουν ότι θα τον αγαπούσα για πάντα». Ο Φοίνιξ «συγκινήθηκε» από την «ειλικρίνεια» της συμπρωταγωνίστριάς του και εκτιμούσε τη φιλία της πάνω απ' όλα. «Αυτό που ένιωσα για εκείνη ήταν ότι έχω έναν νέο φίλο, έναν πραγματικά υπέροχο φίλο», μοιράστηκε.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

THE GOOD FILMS. (@the_goodfilms) által megosztott bejegyzés

Ο Φοίνιξ και η Τάιλερ παρέμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό τους το 1998. Το 2015 η Τάιλερ είπε «Θεωρώ ότι ο Χοακίν και όλες οι αδερφές του είναι σαν οικογένεια. Ήμασταν τόσο μικροί όταν ήμασταν μαζί, 18 με 21. Ήταν η πρώτη μου αγάπη. Είναι ένα τεράστιο μέρος ακόμη και της αίσθησης του χιούμορ μου. Όπως, ο γιος μου ο Milo θα πει κάτι και θα πω, "Ουάου, αυτό είναι κάτι που είπε η Rain!" ή "Αυτό είπε ο Χοακίν!». Γιατί ήταν τόσο μεγάλο μέρος εκείνων των χρόνων. Έχω τόση αγάπη για αυτή την οικογένεια. Έμαθα πολλά από αυτούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 2321 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb