CELEBS

Μια γνωριμία στα γυρίσματα, ένας έρωτας, μια απιστία και το άδοξο τέλος

H Lili Reinhart με τον Cole Sprouse ήταν ένα όμορφο ζευγάρι
Από το NEWSROOM
Μια γνωριμία στα γυρίσματα, ένας έρωτας, μια απιστία και το άδοξο τέλος
collage

H Lili Reinhart γνώρισε τον Cole Sprouse στα γυρίσματα της σειράς Riverdale του CW όταν ήταν 19 και 23 ετών, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τις πρώτες τους εντυπώσεις ο ένας για τον άλλον, «Νόμιζα ότι η φωνή [του Cole] ήταν ενοχλητική», είπε εκείνη στο Glamour το 2018.

Σύμφωνα με τον Sprouse, "Η Lili ήταν ένας δύσκολος ανθρωπος. Είναι πολύ ντροπαλή στην αρχή και συγκρατημένη. Νομίζω ότι ήταν περίπου στα μισά της πρώτης σεζόν που άρχισε να αφήνει τους ανθρώπους να την καταλάβουν και να τη γνωρίσουν αληθινά."

Στις αρχές του 2018, ο Sprouse και η Reinhart έκαναν μαζί ταξίδι στη Χαβάη. Ωστόσο, ακόμα δεν επιβεβαίωναν την της σχέσης τους. Σύμφωνα με το Refinery29, εκείνο τον Μάρτιο στο PaleyFest, ένας θαυμαστής έκανε τη μεγάλη ερώτηση κατά τη διάρκεια ενός πάνελ του Riverdale: "Cole και Lili, υπάρχουν πολλές φήμες ότι βγαίνετε ραντεβού. Ε πείτε μας, τα έχετε;"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απάντηση του Sprouse; "Κανένα σχόλιο".

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες των δύο παπαράτσι εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής τους στο Παρίσι, όπου εντοπίστηκαν να φιλιούνται δημόσια.

Εγινε επιτέλους επίσημο στο Met Gala. Οι συμπρωταγωνιστές του Riverdale έμοιαζαν σίγουρα με ζευγάρι όταν περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης.

Ιούλιος 2019: Φήμες χωρισμού 

Το Us Weekly ήταν ένα από τα πρώτα περιοδικά που ανέφεραν ότι το ζευγάρι απομακρύνθηκε. Ωστόσο, ο Sprouse έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο Twitter: «Μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε στο διαδίκτυο, παιδιά».

Αφού κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Sprouse απάτησε την Reinhart με την Kaia Gerber, εκείνος έγραψε: "Το Twitter είναι στην πραγματικότητα η πιο τοξική μορφή όλων των κοινωνικών μέσων" 

Μάιος 2020: Η Lili Reinhart και ο Cole Sprouse χωρίζουν αλλά το κρατούν κρυφό

Ο Sprouse επιβεβαίωσε ότι αυτός και η Reinhart είχαν χωρίσει από τον Ιανουάριο του 2020 και έκανε επίσημο τον χωρισμό τον Μάρτιο. Σε μια ανάρτησή του έγραψε ότι δεν της εύχεται τίποτα άλλο εκτός από αγάπη και ευτυχία για να προχωρήσει στη ζωή της. Κατέστησε επίσης πολύ σαφές ότι δεν θα μιλούσε πια για τη σχέση και ότι οποιαδήποτε εικασία για την κατάσταση "δεν έχει σημασία".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cole Sprouse (@colesprouse)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 141 / position2: 750
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb