ENTERTAINMENT

Πόσο καλά ξέρει ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμα Στόουν ο ένας τον άλλον: Ποιος κέρδισε το παιχνίδι

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση ΦΕΒ 21, 2024
Πόσο καλά ξέρει ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμα Στόουν ο ένας τον άλλον: Ποιος κέρδισε το παιχνίδι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα παιχνίδι έπαιξαν Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν με σκοπό να φανεί πόσο καλά γνωρίζουν ο ένας τον άλλον.

Οι δυο τους, που συνεργάζονται ως κινηματογραφικό δίδυμο τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα το «Poor Things» απάντησαν ερωτήσεις που αφορούσαν γνωστές και άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή τους.

Η πρώτη ερώτηση είναι ποια ταινία βλέπει συνεχώς ο Γιώργος Λάνθιμος πριν ξεκινήσει κάποιο καινούριο πρότζεκτ, την οποία η Έμα Στόουν δεν γνώριζε και μπήκε έτσι με το… αριστερό στη «μάχη».

Η δεύτερη ερώτηση ήταν ο αριθμός των υποψηφιοτήτων της Έμα Στόουν για Όσκαρ. Η σωστή απάντηση είναι τρεις και ο Έλληνας σκηνοθέτης απάντησε σωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια κλήθηκαν να απαντήσουν σε τι άθλημα ήταν καλός ο Λάνθιμος όταν ήταν μικρός και το μπάσκετ ήταν η απάντηση, την οποία και η σταρ του Χόλιγουντ γνώριζε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκαν ποια παρατήρηση σιχαίνεται η Έμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος απάντησε σωστά πως δεν της αρέσει όταν εκείνος μιμείται τι έκανε λάθος.

Οι επόμενες ερωτήσεις ήταν πώς ο Γιώργος Λάνθιμος γνώρισε τη σύζυγό του, ποιον χαρακτήρα θα επέλεγε να ζωντανέψει η Έμα Στόουν (ναι ήταν η Μπέλα από το Poor Things), ο μεγαλύτερος φόβος του σκηνοθέτη, πόσα τατουάζ έχει η ηθοποιός και τέλος πότε ο Γιώργος Λάνθιμος διάβασε πρώτη φορά το βιβλίο «Poor Things».

Μεγάλος νικητής του παιχνιδιού ήταν ο Γιώργος Λάνθιμος αν και η Έμα Στόουν όπως είπε με χιούμορ, θεωρεί ότι τα πήγε αρκετά καλά!

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 315 / position2: 662
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb