ENTERTAINMENT

Καινούργιου για σχόλια Λιάγκα ‑ Περρή: «Εμετός, ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο»

Η παρουσιάστρια δεν άφησε το σχόλιο των δύο αντρών να περάσει απαρατήρητο

Δημοσίευση ΦΕΒ 21, 2024
Καινούργιου για σχόλια Λιάγκα ‑ Περρή: «Εμετός, ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο»

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε αναπάντητο το χιουμοριστικό σχόλιο που έκαναν νωρίτερα σήμερα (21/2) ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό». Οι δύο συνεργάτες είχαν έναν περιπαικτικό διάλογο μεταξύ τους, με τον παρουσιαστή να αναφέρει ότι έχει ομορφύνει, επειδή έχει βγάλει τα… τέτοια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη στιχομυθία ήταν ένα ξεκάθαρο υπονοούμενο στη σχετική δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου ένα 24ωρο πριν.

«Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει; Γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Τίποτα εννοώ ότι θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει γεμίσματα και δεν θέλω τίποτα. Τα θέλω όλα πιο φυσικά, οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, τα πράγματα είναι καλύτερα», είχε αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Τρίτης (20/2) στο Super Κατερίνα, με αφορμή ένα κολακευτικό σχόλιο που έλαβε από την Κατερίνα Ζαρίφη.

«Έχεις τις ομορφιές σου σήμερα, Γιώργο», είπε ο Βαγγέλης Περρής στον Γιώργο Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να απαντά: «Έχω βγάλει τα… τέτοια, γι’ αυτό».

Ο συγκεκριμένος διάλογος φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία το απόγευμα της ίδιας ημέρας έσπευσε να απαντήσει, ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την επίμαχη είδηση που δημοσίευσε το zappIT.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 120 / position2: 688
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb