ENTERTAINMENT

Το 90s σκάνδαλο μιας ταραχώδους σχέσης του Hollywood με μεγάλη διαφορά ηλικίας

Ήταν η «δασκάλα» του και στην πορεία έγινε κανονική σχέση

Το 90s σκάνδαλο μιας ταραχώδους σχέσης του Hollywood με μεγάλη διαφορά ηλικίας
Nextweb Studio

Σε ηλικία 13 ετών, ο Edward Furlong είχε την ευκαιρία μιας ζωής. Χωρίς προηγούμενη υποκριτική εμπειρία, ο Furlong κέρδισε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Χόλιγουντ δίπλα στον Arnold Schwarzenegger, σε αυτό που θα ήταν το μεγαλύτερο blockbuster της εποχής του: Terminator 2: Judgment Day του James Cameron. Η ταινία, καλώς και κακώς, θα άλλαζε τη ζωή του Furlong για πάντα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

Ein Beitrag geteilt von Old Loves (@_oldloves_)

Ήταν στα γυρίσματα του T2 που ο Furlong συνάντησε την Jacqueline Domac, τότε 26 ετών, για πρώτη φορά. 13 χρόνια μεγαλύτερή του, η Domac θα γινόταν η μόνιμη σύντροφος του Furlong, με αποκορύφωμα μια «οιονεί συζυγική σχέση» που θα διαρκούσε πέντε χρόνια - και για την οποία ο Furlong θα μετανιώνει μια ζωή.

Η σχέση του Furlong με του γονείς του ήταν ταραχώδεις, μέχρι το σημείο να τον ζήσει με τη θεία του στο Χόλιγουντ, όπου και ανακαλύφθηκε από τον Κάμερον. Χάρη στην τεράστια επιτυχία του Terminator 2 που κυκλοφόρησε το 1991, ο Furlong έγινε περιζήτητος νεαρός σταρ και σύντομα άρχισε να κερδίζει άλλους ρόλους, όπως το Pet Sematary Two (1992) και το American Heart (1992).

Ωστόσο, η φήμη και η περιουσία του Furlong οδήγησε σε αναταραχή στην οικογένεια για το ποιος θα έχει την κηδεμονία του. Αυτή η διαμάχη, άνοιξε τη θέση για μια σχέση με συγκλονιστική διαφορά ηλικίας, με την Jacqueline Domac.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H 26χρονη Domac κατά τη διάρκεια του γυρίσματος στο T2, ειπώθηκε ότι «τα πήγαινε καλά» με τον Furlong. Έγινε τότε ο ιδιωτική δασκάλα του Furlong, αλλά δεν άργησε η σχέση τους να προκαλεί υποψίες. Παρόλο που η σχέση τους θεωρήθηκε από σκηνοθέτες και τυς συγγενείς του Furlong «άρρωστη», το Σεπτέμβριο του 1993, ο Furlong μετακόμισε στης Domac. Με το μηνιαίο επίδομα των 2.500 δολαρίων συντηρούσε τον εαυτό του και την «δάσκαλα» του, η οποίος ξεκίνησε τις διαδικασίες διαζυγίου από τον σύζυγό της. Ίσως δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι ο 16χρονος εξασφάλισε νομική χειραφέτηση από όλους τους συγγενείς του. 

Σύμφωνα με ένα άρθρο του New Yorker του 1994, ο Furlong και η Domac «ερωτεύτηκαν» το καλοκαίρι του 1993 και άρχισαν να βγαίνουν ανοιχτά. Όταν ο δημοσιογράφος του New Yorker Vernon Scott συναντήθηκε με τον Furlong για τη συνέντευξη, σημείωσε πώς παρευρέθηκε και η Domac και κρατούσε το χέρι του έφηβου.

View this post on Instagram

A post shared by Old Loves (@_oldloves_)

Έμειναν μαζί μέχρι τον Οκτώβριο του 1998. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Furlong ήταν 21 ετών και η Domac 34. Στη συνέχεια, το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κάνει ποτέ σeξ ενώ ήταν ανήλικος. Το 1999, η Domac δήλωσε ότι ο ηθοποιός ήταν ένας «βίαιος κακοποιός» που της προκάλεσε σοβαρή συναισθηματική δυσφορία και, σε μια αγωγή εναντίον του, ισχυρίστηκε ότι ο Furlong της χρωστούσε 110.000 δολάρια. Η μήνυση ανέφερε επίσης ότι δέχθηκε ένα μπαράζ «λεκτικής κακοποίησης, απειλών, βίαιων εκρήξεων και εξωφρενικών και παράνομων επιθέσεων».

Η συνέχεια του ηθοποιού και με τις επόμενες σχέσεις του, μάλλον το επιβεβαιώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2246 / position2: 2853
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb