ENTERTAINMENT

Χείμαρρος ο Ουγγαρέζος για το Πρωινό: «Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια! Έχει περάσει από 45 παραγωγούς…»

Η αντίδρασή του μετά τα σχόλια της εκπομπής το «Πρωινό» σχετικά με τα block που έχει κάνει!

Δημοσίευση ΦΕΒ 21, 2024
Χείμαρρος ο Ουγγαρέζος για το Πρωινό: «Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια! Έχει περάσει από 45 παραγωγούς…»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν κόλαφος στη ραδιοφωνική εκπομπή του στο My Radio: «Τη Βουλγαράκη δεν τη μετράμε γιατί τη Βουλγαράκη την έχω μπλοκ πριν γίνει το instagram…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αν και δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ, δύο είχα μπλοκάρει και μετά από αυτό το σκετσάκι μακάρι να υπήρξε μπλοκ στο μπλοκ να τους διπλό… μπλοκάρω, δύο συγκεκριμένους που ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους έχω μπλοκάρει. Μάλιστα ο ένας να μην αναρωτιέται, έχει προσβάλει συνεργάτιδά μου στον αέρα. Οπότε μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ξέρεις φιλαράκο ποιος είσαι… Η Ελένη ξέρει και πολύ αξιοπρεπώς το αντιμετώπισε στον αέρα και την ευχαριστώ πολύ, γιατί αφορά εμένα και εκείνη»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση – και μάλιστα τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου (σ.σ. Η Γεωργίτσα από τα παρασκήνια)- θεώρησε σωστό να πάει τώρα με τους παρουσιαστές εκεί να νιώσει λίγο παρουσιάστρια. Εντάξει δε θα μπορούσε να επιβιώσει. Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς. Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι. Ξέρει ανάλογα με τη φάση με ποιον θα πάει και ποιον θα “γλείψει”»!

Και πρόσθεσε: «Ο χειρότερος από όλους είναι αυτός ο Περικλής που ακούστηκε. Ελπίζω να μην είναι ο σκηνοθέτης Περικλής Βούρθης που δεν τον είχα μπλοκάρει. Του έστειλα μάλιστα και μήνυμα να τον ρωτήσω και δεν απάντησε».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 540 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb