CELEBS

Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει παιδί

Η τραγουδίστρια φέρεται να διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 20, 2024
Διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει παιδί
@andromache_dim

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους φαίνεται πως περνούν το τελευταίο διάστημα η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο τραγουδιστές επιβεβαίωσαν πριν από λίγες μόλις ημέρες τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι – εκτός από την πίστα – και στη ζωή, μιλώντας για τον έρωτά τους σε κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ.

«Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι», δήλωσε στην εν λόγω συνέντευξη ο Γιώργος Λιβάνης.

«Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της», αποκάλυψε ο τραγουδιστής για τη μεταξύ τους σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε συνέχεια αυτής της επιβεβαίωσης, ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη για τη RealLife έρχεται σήμερα (18/2) να αποκαλύψει πως η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης αναμένεται τους επόμενους μήνες να γίνουν για πρώτη φορά γονείς, αφού η νεαρή τραγουδίστρια φέρεται να διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, λόγω του πρόωρου ακόμη σταδίου της κύησης, το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει ακόμη το χαρμόσυνο γεγονός.

Πριν από 3 ημέρες η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης κυκλοφόρησαν και το νέο τους ντουέτο με τίτλο «Η Αγάπη Αυτή», επισφραγίζοντας και καλλιτεχνικά τον έρωτά τους.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 210 / position2: 791
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb