CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Βλάχο: «Ο Υπουργός Υγείας ευεργέτησε τον πατέρα του, πρέπει να υπάρχει σεβασμός»

Η παρουσιάστρια σχολίασε το γεγονός ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε διορίσει τον πατέρα του ηθοποιού διοικητή σε νοσοκομείο

Δημοσίευση ΦΕΒ 20, 2024
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Βλάχο: «Ο Υπουργός Υγείας ευεργέτησε τον πατέρα του, πρέπει να υπάρχει σεβασμός»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την είδηση πως ο πατέρας του Πάνου Βλάχου είχε διοριστεί διοικητής σε νοσοκομείο όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν υπουργός Υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον αέρα του «Happy Day» το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της έκαναν τη δική τους τοποθέτηση.

Αρχικά, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Είμαι από τους πρώτους που είπα ότι ο Πάνος Βλάχος ούτε ήθελε να παροτρύνει σε βiα τους ανθρώπους εναντίον του Άρη Πορτοσάλτε και του Άδωνι Γεωργιάδη… Για τους τύπους θεωρείται άκομψο όταν κάποιος άνθρωπος σε έχει ευεργετήσει, το ίδιο σου το παιδί…».

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Απλά στη συνείδηση του κόσμου - και δεν το λέω για τον Πάνο Βλάχο, πάρτε τα πλάνα - όταν είσαι από τους ευεργετημένους του συστήματος σε σχολιάζουν πιο αυστηρά αν θέλεις να πρωτοστατήσεις. Δεν το λέω με αφορμή αυτό το συμβάν, αλλά γενικότερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Όταν είναι νωπή αυτή η ανάληψη καθηκόντος, υπάρχει ένας σεβασμός ως προς το ότι αυτός ο άνθρωπος ευεργέτησε τον πατέρα που σε γέννησε».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 134 / position2: 2057
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb