ENTERTAINMENT

Γιώργος Λιάγκας για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Μόνο στο Πρωινό έχει μπλοκάρει έξι άτομα, έχω μόνο καλά αισθήματα γι’ αυτόν»

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μέσα από την εκπομπή του

Δημοσίευση ΦΕΒ 20, 2024
Γιώργος Λιάγκας για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Μόνο στο Πρωινό έχει μπλοκάρει έξι άτομα, έχω μόνο καλά αισθήματα γι’ αυτόν»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τα block στα social media αλλά και για την παρεξήγηση με την Μπέττυ Μαγγίρα, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του προχώρησαν σε έναν… ιδιαίτερο σχολιασμό στο Πρωινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μέτρησε πόσους ανθρώπους από την εκπομπή του έχει μπλοκάρει ο παλιός του κολλητός και έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα.

«Όποιον έχω κάνει μπλοκ, ξέρει πολύ καλά για ποιο λόγο το έχω κάνει. Είναι δικά μου τα social, κάνω ό,τι γουστάρω. Εγώ κάνω τα μπλοκ και οι άλλοι δικαιούνται να τα συζητήσουν. Η λέξη «σιχαίνομαι» που είπα για όσους κάνω μπλοκ, εννοούσα ότι τους αντιπαθώ», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος επεσήμανε ότι έχει κάνει μόνο τρεις ανθρώπους μπλοκ.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε έναν -έναν τους συνεργάτες του για το αν έχουν μπλοκαριστεί από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μόνο στο Πρωινό έχει μπλοκάρει έξι άτομα. Τι να κάνω να κλαίω; Δικαίωμά του. Άρα σιχαίνεται έξι από την εκπομπή. Η πιο βαριά αντιπάθεια είναι η σιχαμάρα» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας και κατέληξε: «Ό,τι κι αν μου λέτε, μπλοκ ξε-μπλοκ, τον αγαπώ. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, έχουμε κάνει πολλή παρέα στο παρελθόν κι επειδή όταν μεγαλώνεις κι αφήνεις το πρόβλημα πίσω, κοιτάς πάντα τα θετικά… Θυμάμαι μόνο τα θετικά, τις πλάκες και τις διακοπές και μόνο καλά αισθήματα έχω γι’ αυτόν».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 146 / position2: 690
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb