ENTERTAINMENT

Το πιο goth ζευγάρι των 00s που ερωτεύτηκαν όταν έπαιξαν μαζί σε ταινία ‑ Χώρισαν και εξαφανίστηκαν από το Hollywood

Πώς οι καταχρήσεις επηρέασαν τη σχέση και το παιδί τους

Το πιο goth ζευγάρι των 00s που ερωτεύτηκαν όταν έπαιξαν μαζί σε ταινία ‑ Χώρισαν και εξαφανίστηκαν από το Hollywood
Nextweb Studio

Η Rachael Bella είναι Αμερικανίδα ηθοποιός που είναι περισσότερο γνωστή για την εμφάνιση στην ταινία The Ring και τηλεοπτικές σειρές όπως το Grace Under Firε και το ER. Η Bella έγινε πρωτοσέλιδο για τον δύσκολο γάμο της με τον συνάδελφό της ηθοποιό, Edward Furlong.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Bryan (@the_horrorpunk)

Η Bella είχε μια ταραχώδη σχέση και γάμο με τον ηθοποιό Edward Furlong, με τον οποίο ερωτεύτηκαν στην ταινία Judy and Jimmy που συμπρωταγωνιστούσαν. Η Bella παντρεύτηκε τον Edward Furlong στις 19 Απριλίου 2006. Γέννησε τον γιο τους τον Σεπτέμβριο του 2006.

View this post on Instagram

A post shared by Cinematic Artistry (@cinemartistry)

Στις 8 Ιουλίου 2009, η Bella υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αναφέροντας ασυμβίβαστες διαφορές. Η ηθοποιός κατηγόρησε επίσης τον Furlong για κακοποίηση παιδιού. Σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό, η Bella ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός της είπε ότι κλώτσησε τον γιο τους σε ιδιωτικό χώρο για να του δώσει ένα μάθημα αφού άνοιξε την πόρτα, ενώ ο Furlong χρησιμοποιούσε το μπάνιο. Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές ότι το παιδί βρέθηκε θετικό σε κοκαΐνη αφού βρισκόταν υπό τη φροντίδα του Furlong.

View this post on Instagram

A post shared by Matty Stile (@mattystileshorrorshow)

Το 2007 η ηθοποιός εγκατέλειψε την καριέρα της στην υποκριτική. Ο Furlong έχει πολεμήσει τον αλκοολισμό και τον εθισμό στα ναρκωτικά σε όλη την καριέρα του. Πήγε για πρώτη φορά σε απεξάρτηση τον Οκτώβριο του 2000. Το 2010, έλαβε τρία χρόνια δοκιμασίας για παραβίαση της διαταγής πολιτικής προστασίας που εξέδωσε η Bella. Τον Οκτώβριο του 2012, ο Furlong συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κακούργημα ενδοοικογενειακής βίας κατά της φίλης του Monica Keena. Τον επόμενο μήνα, συνελήφθη για φερόμενη επίθεση και 2 μήνες μετά, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για πλημμέλημα εναντίον της Keena και οδηγήθηκε σε εκκρεμές πλημμέλημα για μια κατηγορία πλημμελήματος της 12ης Δεκεμβρίου για ενδοοικογενειακή βία που αφορούσε επίσης την Keena. Τον Μάρτιο του 2013, καταδικάστηκε σε 180 ημέρες φυλάκιση για παραβίαση της αναστολής αφού «χρησιμοποίησε βία» κατά της πρώην κοπέλας του και για παραβίαση προστατευτικής εντολής, απαγόρευσης προσέγγισης και επαφής με την Keena. Συνελήφθη ξανά τον Μάιο του 2013 για επίθεση στη φίλη του και απέφυγε περαιτέρω ποινή φυλάκισης αφού συμφώνησε σε πενταετή αναστολή, 90 ημέρες απεξάρτησης για τον εθισμό στα ναρκωτικά και ένα χρόνο συμβουλευτικής για ενδοοικογενειακή βία. Είχε εκτίσει 61 ημέρες στη φυλακή. Τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει κάποιες δουλειές στον κινηματογράφο, αλλά δεν είναι αξιοσημείωτες.

View this post on Instagram

A post shared by Scott Goldberg (@scottgoldbergofficial)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 7692 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb