ENTERTAINMENT

Σταρ σε ριάλιτι ταλέντων που συνελήφθησαν

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Σταρ σε ριάλιτι ταλέντων που συνελήφθησαν
Disney

Το να σε κρίνουν οι Lionel Richie, Katy Perry και Luke Bryan είναι κάτι αγχωτικό, ειδικά αν το αποτέλεσμα είναι ένα χρυσό εισιτήριο για το Χόλιγουντ και μια ευκαιρία να είσαι η επόμενη Carrie Underwood ή Kelly Clarkson. Αλλά να στέκεσαι μπροστά σε άλλου είδους δικαστή; Eίναι κάπως χειρότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Caleb Kennedy
Η ακρόαση του Caleb Kennedy για τη σεζόν 19 του "American Idol" περιλάμβανε μια συνέντευξη στην οποία ο τότε 16χρονος εκμυστηρεύτηκε μαζί με τις φιλοδοξίες του στο τραγούδι: "I want to be an outlaw, too". Η ευχή εκπληρώθηκε.

Όταν ένα βίντεο του Caleb τον έδειχνε με κάποιον ντυμένο σαν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν, αποχώρησε από το σόου, παραχωρώντας τη θέση του. Ένα χρόνο αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2022, συνελήφθη και φυλακίστηκε επειδή χτύπησε και σκότωσε έναν άνδρα ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια μαριχουάνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caleb Kennedy (@calebkennedyofficial)

Antonella Barba

Η Antonella Barba μπήκε στους 16 κορυφαίους διαγωνιζόμενους της 6ης σεζόν του "American Idol", προκαλώντας μεγάλο σκάνδαλο όταν ανέβηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της. Τον Οκτώβριο του 2018, κυκλοφόρησε η είδηση της σύλληψής της - η κοπέλα από το Τζέρσεϊ πιάστηκε με δύο κιλά φαιντανύλης και δήλωσε ένοχη για 10 κατηγορίες κατοχής με πρόθεση να την πουλήσει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonella Barba (@antonellabarba)

Laine Hardy 

Αφού απέτυχε να περάσει στο casting της σεζόν 16 του "American Idol", ο Laine Hardy επανεμφανίστηκε στις ακροάσεις της σεζόν 17, παίζοντας κιθάρα. Οι κριτές τον αναγνώρισαν, ο Hardy τελικά πήρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε. Η αστυνομία του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα συνέλαβε τον τραγουδιστή τον Απρίλιο του 2022 επειδή τοποθέτησε συσκευή παρακολούθησης στον κοιτώνα μιας πρώην κοπέλας του...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laine Hardy Fanpage💞😊 (@laine_.hardy_)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 264 / position2: 4936
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb