ENTERTAINMENT

Πώς ο Justin Timberlake μπήκε στη μαύρη λίστα των φαν

Έκανε comeback με το «Selfish» αλλά οι fans της Britney Spears τον «έκαψαν»!
Γράφει η MATINA KONTOY
Πώς ο Justin Timberlake μπήκε στη μαύρη λίστα των φαν
Collage

Mετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της Britney Spears στο βιβλίο της για τη σχέση τους, ο Justin Timberlake κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι μετά από χρόνια και οι αντιδράσεις δεν έλειψαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Οκτώβριο του 2023, η αυτοβιογραφία της Britney Spears, με τίτλο «The Woman in Me» κυκλοφόρησε με 1 εκατομμύριο αντίτυπα να έχουν πουληθεί μόλις την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του. Τα όσα έγραφε η ίδια για τη ζωή της αλλά και την τοξική τελικά σχέση που είχαν με τον Justin Timberlake σήκωσαν μεγάλο «κύμα» αντιδράσεων, το οποίο φαίνεται πως ακόμα δεν έχει κατευναστεί.

Οι δύο pop stars ήταν ζευγάρι από τα τέλη του 1998 έως το 2002 σε μια σπουδαία στιγμή για την καριέρα τους. Η αποκάλυψη ωστόσο, της Britney για την άμβλωση που αναγκάστηκε να κάνει εξαιτίας του Justin Timberlake, σύμφωνα με το βιβλίο της αλλά και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες της τοξικής σχέσης που αποδείχθηκε πως είχαν, κινητοποίησε πολύ κόσμο. O Timberlake δέχθηκε μεγάλη κριτική με τα υβριστικά σχόλια στα social media του να είναι τόσα πολλά που ο ίδιος αναγκάστηκε να τα απενεργοποιήσει. Το ίδιο βέβαια, έκανε και η επί 11 χρόνια σύζυγος του και ηθοποιός Jessica Biel, αφού και τα δικά της social media δέχτηκαν τα «πυρά» των οργισμένων fans.

Το comeback του Timberlake στη μουσική έφερε νέες αντιδράσεις

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 ο τραγουδιστής και λίγες μέρες πριν κλείσει τα 43, βρέθηκε στην εκπομπή Saturday Night Live, όπου και παρουσίασε το νέο του κομμάτι, ύστερα από 6 χρόνια, με τίτλο Selfish. Το συγκεκριμένο τραγούδι θα είναι και μέρος του νέο album του Justin Timberlake με τίτλο Everything I Thought it Was, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, ενώ ήδη έχει ενημερώσει μέσα από ανάρτηση τους fans του για τη μεγάλη περιοδεία του, η οποία θα έχει το όνομα The Forget Tomorrow Tour.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακολουθώντας τα νέα του τραγουδιστή και μην έχοντας ξεχάσει τα όσα έγιναν με την Britney Spears, οι fans της του έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, αφού στο iTunes ξεκίνησαν να ακούν μαζικά το κομμάτι της που έχει επίσης τον τίτλο Selfish από το album της Femme Fatale που κυκλοφόρησε το 2011.

Kαπως έτσι, μπορεί το νέο τραγούδι του Justin να έφτασε στην κορυφή του iTunes, όμως ξαφνικά και το τραγούδι της Britney «προσγειώθηκε» στη 5η θέση.

Όπως φαίνεται δε θα είναι εύκολη η επάνοδος στη μουσική για τον Justin Timberlake, παρά την ψύχραιμη θα έλεγε κανείς στάση του απέναντι στα λεγόμενα και τις κατηγορίες στην ουσία της Britney Spears. Μοναδικό του σχόλιο ήταν η φράση «Νο disrespect», προτού τραγουδήσει το Cry Me A River στα εγκαίνια του Fontainebleau στο Las Vegas, λίγο καιρό μετά το σκάνδαλο, θέλοντας να τονίσει πως σέβεται και την Spears και τα λάθη του παρελθόντος.

To συγκεκριμένο τραγούδι είχε συνδεθεί με το ζευγάρι αφού ήταν αυτό που κυκλοφόρησε ο Timberlake μετά τον χωρισμό τους, ο οποίος τότε είχε αφήσει να εννοηθεί πως συνέβη λόγω απιστίας της Britney Spears.

«Αγαπούσα τον Justin τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι θα κάναμε μια μέρα οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Αλλά ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι. Αν ήταν στο χέρι μου, δε θα το είχα κάνει ποτέ» ανέφερε στο βιβλίο της η Britney Spears.

H ίδια λοιπόν, σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, είπε «Θα ήθελα να επωφεληθώ της ευκαιρίας να ζητήσω συγγνώμη από τον Justin για όσα έγραψα στο βιβλίο αλλά ήταν η αλήθεια μου.

Μια εβδομάδα μετά, σε live του ο Justin είπε στο κοινό «Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ζητήσω συγγνώμη από κανέναν απολύτως».

Η Spears είχε αρχικά επιχειρήσει κατάπαυση του πυρός με ανάρτησή της στο Instagram ότι ήταν «ερωτευμένη» με το νέο κομμάτι του Timberlake.

Αλλά μετά από το πρόσφατο σχόλιό του, δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Instagram που έμοιαζε πολύ σαν να απευθύνεται στον πρώην της.

«Κάποιος μου είπε ότι κάποιος έλεγε βλακείες για μένα», έγραψε η Spears σε μια λεζάντα. «Θέλεις να πάμε στο δικαστήριο ή θα πας σπίτι κλαίγοντας στη μαμά σου όπως έκανες την προηγούμενη φορά;»

Το παράξενο ξέσπασμα από τον Timberlake αντιμετωπίστηκε με δηλητήριο στο διαδίκτυο, ειδικά από την ενεργή βάση θαυμαστών της Spears. Με μία μόνο φράση, φαίνεται ότι έκανε τρομερό κακό στην επιστροφή του, πριν καν αρχίσει πραγματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 375 / position2: 1623
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb