ENTERTAINMENT

Συγκλονίζει η Ελένη Καστάνη: «Πάντα με ακολουθούσε αυτό, η κόρη του Καστάνη που…»


Δημοσίευση ΦΕΒ 18, 2024
Συγκλονίζει η Ελένη Καστάνη: «Πάντα με ακολουθούσε αυτό, η κόρη του Καστάνη που…»

Στο πλατό της εκπομπής I love ΣΟΥΚΟΥ φιλοξενήθηκε η Ελένη Καστάνη το πρωί της Κυριακής (18-02). Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν ο πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του και όλα όσα ακολούθησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το πιστεύω αυτό, ότι ένας άνθρωπος που έχει βιώσει δράμα στην προσωπική του ζωή, μπορεί να του γίνει άμυνα και να κάνει τους άλλους να γελάνε. Το 90% των ρόλων που έχω κάνει είναι κωμικοί. Εγώ είχα βιώσει και αυτό το γεγονός με τον πατέρα μου, σε μια μικρή κοινωνία, όπου πάντα με ακολουθούσε αυτό. Δηλαδή, είναι η κόρη του Καστάνη, που έγινε αυτό, που αυτοκτόνησε», είπε και συνέχισε:

«Και αυτό που λεγόταν, στα αυτιά ενός παιδιού 12 ετών που ήμουν εγώ, αυτό καταγραφόταν. Και μου δημιούργησε και προβληματισμό φοβερό στη ζωή μου, να μην κάνω τα λάθη που έκανε ο πατέρας μου. Ήμασταν μια εξαιρετική οικογένεια, δεν υπήρχε δηλαδή κάτι εντυπωσιακό, για να το κάνει ο μπαμπάς αυτό», είπε για να ολοκληρώσει:

«Όλος αυτός ο δρόμος με οδήγησε σε μια σκέψη, που είπα ότι εγώ θέλω να κάνω αυτό που γουστάρω στη ζωή μου, ως επάγγελμα, διότι πρώτα πήγα στη βιομηχανική σχολή Θεσσαλονίκης. Και μετά αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, θα κάνω αυτό που θέλω, δε θα το αφήσω στη ζωή μου να περάσει έτσι. Ακόμα βλέπω την απώλεια του μπαμπά μου να ξεπηδάει σε στιγμές της ζωής μου»

Δες το απόσπασμα:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 399 / position2: 1112
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb