ENTERTAINMENT

Η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε την ωραιότερη φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο για την επέτειό τους

«Ευτυχία είναι…»

Δημοσίευση ΦΕΒ 18, 2024
Η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε την ωραιότερη φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο για την επέτειό τους

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς γιορτάζει 9 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να τιμήσει την επέτειο του γάμου της, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, στην οποία εκείνος την κρατάει αγκαλιά.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τους δυο τους να χαμογελούν ευτυχισμένοι. Η ξανθιά παρουσιάστρια δε δίνει περισσότερες πληροφορίες για τη φωτογραφία, ούτε για την τοποθεσία ούτε από το πότε τραβήχτηκε, ωστόσο βρίσκονται σε ταξίδι.

«Ευτυχία» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε χιλιάδες likes από τους followers της, αλλά και σχόλια με τις πιο θερμές ευχές. «Από τις πιο ωραίες σας φωτογραφίες» έγραψε η Ναταλία Γερμανού και πολλοί σίγουρα συμφώνησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη για την επέτειο γάμου:

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ίσως από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δέκα χρόνια και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε το 2015 και η μικρή Μαρίνα ολοκλήρωσε λίγους μήνες αργότερα την ευτυχία της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 209 / position2: 715
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb