ENTERTAINMENT

Celebrities που κάνουν ψυχοθεραπεία και μιλούν ανοιχτά για αυτό

Και μπράβο τους!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Celebrities που κάνουν ψυχοθεραπεία και μιλούν ανοιχτά για αυτό
collage

Εκτός από το γεγονός ότι μπορούμε να παραγγείλουμε πίτσα με το πάτημα ενός κουμπιού, πως βλέπουμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους με μια βίντεο κληση κ.ο.κ ένα από τα πιο ωραία πράγματα για αυτό το παρόν μέλλον είναι ότι η συζήτηση για την ψυχική υγεία γίνεται όλο και μεγαλύτερη, και πιο ανοιχτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρίγκιπας Harry

«Έχω κάνει [θεραπεία] μερικές φορές, περισσότερες από μερικές φορές, αλλά είναι υπέροχο. Η εμπειρία που έχω είναι ότι μόλις αρχίσεις να μιλάς για αυτό, συνειδητοποιείς ξαφνικά ότι είσαι μέρος ενός αρκετά μεγάλου συλλόγου που όλοι φιμώνονται αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να μιλήσουν γι' αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Emma Stone

Η Εmma πιστώνει τόσο την υποκριτική όσο και τη θεραπεία, την οποία ξεκίνησε σε ηλικία 7 ετών, που τη βοήθησαν να ξεπεράσει το «αδιανόητο άγχος» της.

Jennifer Aniston

«Πήγαινε στη θεραπεία. Καθάρισε το μυαλό σου από όλες τις σκατένιες σκέψεις σου. Διώξε όλες τις τοξίνες και τον θόρυβο των άλλων στο μυαλό σου. Μάθε ποιος είσαι. Αν δεν είσαι ευτυχισμένος, μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος. Η ευτυχία είναι επιλογή. Αυτό είναι το πράγμα που νιώθω πραγματικά», είπε στο Glamour.

Chrissy Teigen

Μετά την απόκτηση της κόρης της, Luna, ήταν μια επίσκεψη σε έναν θεραπευτή που βοήθησε την Chrissy Teigen να αντιμετωπίσει την επιλόχεια κατάθλιψή της. «Θυμάμαι ότι ήμουν τόσο εξαντλημένη αλλά χαρούμενη επίσης γιατι ήξερα ότι μπορούσαμε επιτέλους να μπούμε στο μονοπάτι της βελτίωσης. Άρχισα να παίρνω ένα αντικαταθλιπτικό, το οποίο βοήθησε. Και άρχισα να μοιράζομαι τα νέα με τους φίλους και την οικογένειά μου, ένιωσα ότι όλοι άξιζαν μια εξήγηση και δεν ήξερα πώς αλλιώς να το πω εκτός από τον μόνο τρόπο που ξέρω: απλά να το πω. Γινόταν όλο και πιο εύκολο να το λες φωναχτά κάθε φορά», είπε στο Glamour.

Lena Dunham

«Το να έχεις κάποιον για να σε ακούσει να ψάχνεις τις λέξεις μέχρι να βρεις αυτό που θες να πεις, αυτό που δεν μπορείς να πεις φωναχτά μέχι πρότινος, είναι πραγματικά σημαντικό. Ολοι έχουμε κάποια υποβόσκουσα φοβία ίσως και άγχος ανά πάσα στιγμή… Το να έχω έναν θεραπευτή με έχει μάθει να είμαι λιγότερο σκληρή με τον εαυτό μου», είπε στο Stylist.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
14 / position1: 36 / position2: 470
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb