ENTERTAINMENT

Ξέσπασε σε δάκρυα η Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα της ταινίας της

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση ΦΕΒ 16, 2024
Ξέσπασε σε δάκρυα η Τζένιφερ Λόπεζ στην πρεμιέρα της ταινίας της

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της στην πρεμιέρα της ταινίας της, καθώς απέτισε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ που την έχει εμπνεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής και της καριέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 54χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έβγαλε λόγο στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «This is Me... Τώρα: A Love Story», που συνοδεύει το ένατο άλμπουμ της «This Is Me... Now» το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Σε ένα κλιπ που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Λόπεζ που είναι επί σκηνής λέει: «[Ο Μπεν είναι] το πρόσωπο που το ενέπνευσε αυτό. Που με έχει εμπνεύσει σε όλη μου τη ζωή. Αυτός ενέπνευσε ένα άλμπουμ πριν από 20 χρόνια και ξέρω ότι μισεί που το κάνω αυτό τώρα».

Δείτε το βίντεο

Το άλμπουμ στο οποίο αναφέρεται η τραγουδίστρια είναι το «This Is Me του 2002... Then», που κυκλοφόρησε λίγους μήνες αφότου άρχισε να βγαίνει με τον Άφλεκ. Το αφιέρωσε σε εκείνον, γράφοντας: «Είσαι η ζωή μου... η μοναδική μου έμπνευση για κάθε στίχο, κάθε συναίσθημα, κάθε κομμάτι συναισθήματος σε αυτόν τον δίσκο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λόπεζ συνέχισε στον λόγο της μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της: «[Εκείνος] Είναι κάπως "Σε παρακαλώ, σκάσε" - όχι! Και του λέω όχι. Σου λέω ότι σ' αγαπώ και σ' ευχαριστώ που πιστεύεις σε μένα, που με βοηθάς να πιστέψω στον εαυτό μου και που με βοηθάς να εξελίσσομαι κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ για την οικογένεια που δημιουργήσαμε, για τα παιδιά μας και όλα όσα κάνεις για μένα. Δεν θα μάθεις ποτέ τι σημαίνει να μπορώ να μοιράζομαι αυτή τη ζωή και να είσαι η αγάπη μου. Σ' ευχαριστώ».

Η Λόπεζ πέρα από το άλμπουμ και την ταινία κυκλοφορεί ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Greatest Love Story Never Told», το οποίο περιγράφει λεπτομερώς την δύσκολη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση και των δύο έργων. Επίσης, θα προβεί μια περιοδεία σε 30 πόλεις της Αμερικής.

Δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα της, η Jennifer δήλωσε στο Today Show ότι το This Is Me... Now tour που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου. Θα είναι η πρώτη της περιοδεία μετά από 12 χρόνια και η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου.

Το «This Is Me... Now: A Love Story» είναι μια άκρως οπτική και μουσική αναπαράσταση της εpωτικής ζωής της Λόπεζ, η οποία εξετάστηκε από το κοινό. Πρωταγωνιστεί το ζευγάρι, καθώς και η Σοφία Βεργάρα και ο Τρέβορ Νόα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 214 / position2: 1492
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb