ENTERTAINMENT

Ο πρώην σύζυγος της Angelina Jolie που πήδηξε από αεροπλάνο για χάρη της

Ποιος από όλους;

Ο πρώην σύζυγος της Angelina Jolie που πήδηξε από αεροπλάνο για χάρη της
@angelinajolie

Ο πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί εκδήλωσε κάποτε τον έρωτά του για την ηθοποιό με τον πιο τολμηρό τρόπο ... πηδώντας από αεροπλάνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by RetourAuNoir (@retouraunoir_)

Ο Jonny Lee Miller μίλησε για την τολμηρή πράξη αγάπης του για την Jolie σε μια συνέντευξη στο Radio X.

«Ήμουν ραντεβού με μια νεαρή κυρία που την έλεγαν Angelina και μου είπε: «Ας κάνουμε κάτι συναρπαστικό αυτό το Σαββατοκύριακο», εξήγησε ο Miller. «Γιατί δεν πάμε στο Hemet, που είναι λίγο έξω από το L.A., και να πηδήξουμε από ένα αεροπλάνο;» Και είπα, «Ναι, φυσικά, ακούγεται υπέροχο»», μοιράστηκε.

Ο Miller επαίνεσε την Jolie και μοιράστηκε ότι την κράτησε ψύχραιμη στην κατάσταση. Την ανέφερε μάλιστα ως «ατρόμητη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Ήταν τόσο κουλ. Ατρόμητη, αυτή η γυναίκα. Και έτσι, κάναμε άλματα ταυτόχρονα και δεν πρόκειται να πω ψέματα, το βρήκα τρομακτικό, αλλά το έκανα όπως και νά  'χει", είπε ο Miller. Δήλωσε ότι το πρώην ζευγάρι πήδηξε από αεροπλάνο τρεις φορές.

"Γυρίσαμε πίσω γιατί κάναμε αυτό το πρόγραμμα όπου κάνεις λίγο περισσότερα τεχνικά πράγματα σε κάθε άλμα. Μετά εκπαιδευτήκαμε για ένα σόλο άλμα, και ευτυχώς φυσούσε πολύ, οπότε δεν κάναμε το σόλο άλμα", εξήγησε ο Miller.

Οι δυο τους ήταν στο παρελθόν παντρεμένοι από το 1996 έως το 1999. Γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα του Hackers. Έχουν παραμείνει καλοί φίλοι από τον χωρισμό τους και η Jolie μίλησε με θετικά λόγια για τον Miller σε μια συνέντευξη στο Buzzfeed το 2014.

"Εκεί γνώρισα τον Jonny, ο οποίος είναι ακόμα ένας υπέροχος φίλος. Οπότε τον σκέφτομαι όταν το σκέφτομαι αυτό. Αν και, είμαι σίγουρη ότι η ταινία φαίνεται τόσο αρχαία τώρα, αλλά διασκεδάσαμε πολύ κάνοντας τη", είπε στην συνέντευξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 2031 / position2: 2461
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb