Δημήτρης Μακαλιάς – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα

«Βρίσκω πολύ παιδικό αυτό που κάνεις»

Δημοσίευση ΦΕΒ 15, 2024
Δημήτρης Μακαλιάς – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2) και ο γνωστός ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να λύσει τις «διαφορές» του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Οι δύο άντρες έχουν κατά καιρούς ανταλλάξει σχόλια μέσα από δηλώσεις τους για τις εκπομπές στις οποίες συμμετέχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η αλήθεια είναι ότι τον αγαπάω πολύ. Ο σεβασμός και η εκτίμηση που του έχω υπερισχύουν των απόψεών του καμιά φορά. Δεν έχει τύχει να μαλώσουμε αλλά, εάν ειπωθεί κάτι που δεν έχουμε καταλάβει, μιλάμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς για τον γνωστό παρουσιαστή.

«Αν είναι κάποιος φίλος μου, θα τον πάρω και θα γίνουμε «μπίλιες». Αν είναι στο πλαίσιο της δουλειάς, θα τον πάρω να γίνουμε μπίλιες και μετά θα τον μπλοκάρω. Εάν δεν έχουμε καν αυτή τη σχέση, τον μπλοκάρω κατευθείαν. Δεν θα του δώσω καν την αξία να τον πάρω για να γίνουμε μπίλιες», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Έχεις μπλοκάρει τη Μπέττυ Μαγγίρα αυτή τη στιγμή; Όντως τη μπλόκαρες; Ρε πάτε καλά; Τι έχετε πάθει; Το βρίσκω παιδικό αυτό που κάνεις με το block, για να δηλώσεις ότι διαφωνείς με κάποιον», ρώτησε στη συνέχεια γελώντας ο Δημήτρης Μακαλιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω θέμα. Αυτό σημαίνει ότι μάζεψα ένα, δύο, τρία και λέω «δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητήσουμε, ασ’ το να πάει στο καλό». Δεν είμαι τρελός να ξυπνήσω ένα πρωί και να κάνω block τον Μακαλιά», απολογήθηκε ο παρουσιαστής αμέσως μετά.

«Να ξεφορτώσεις, γιατί όλα αυτά είναι τόσο γελοία, τόσο αστεία. Δεν καταλαβαίνω το μέγεθος, δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς αμέσως μετά.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 265 / position2: 852
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb