ENTERTAINMENT

Όταν η Emma Thompson ξαναέζησε τον εφιάλτη της απιστίας του άντρα της μέσα από την ταινία που πρωταγωνιστούσε

Έμειναν παντρεμένοι για 5 χρόνια, ενώ το Hollywood οργίαζε με τις φήμες για την απιστία του

Όταν η Emma Thompson ξαναέζησε τον εφιάλτη της απιστίας του άντρα της μέσα από την ταινία που πρωταγωνιστούσε
@emmathompsonofficial

Η Emma Thompson και ο Kenneth Branagh παντρεύτηκαν το 1989 και συνεργαζόταν συχνά σε ταινίες όπως το Much Ado About Nothing, το Dead Again και τον Henry V.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by 😝🐶❤ (@monicakhlly)

Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά μεταξύ τους μέχρι που οι φήμες για απιστία άρχισαν να φουντώνουν το 1994, όταν ο Kenneth και η ηθοποιός που έπαιξε τη Mary Shelley στο Frankenstein, η Helena Bonham Carter, είχαν εμπλακεί σε παράνομη σχέση.

Όλα ήταν ρευστά, μέχρι που η Emma μίλησε ανοιχτά για το σκάνδαλο σε μια συνέντευξη στην The Telegraph το 2013. Είπε, "Δεν μπορείς να κολλήσεις σε κάτι τέτοιο. Είναι άσκοπο. Δεν έχω την ενέργεια για αυτό. Η Helena και εγώ κάναμε ειρήνη πριν χρόνια, πολλά χρόνια». Σημείωσε μάλιστα τις ομοιότητές τους, λέγοντας ότι ήταν και οι δύο, "λίγο τρελές και λίγο προκλητικές με τη μόδα. Ίσως γι' αυτό ο Ken μας αγάπησε και τις δύο. Είναι μια υπέροχη γυναίκα η Helena."

Αλλά δεν ήταν πάντα εύκολο για την Emma. Το 2018 αποκάλυψε ότι στο κλασικό έργο των Χριστουγέννων, Love Actually, βασίστηκε στις εμπειρίες της από την πραγματική ζωή κατά τη διάρκεια της σκηνής όπου ο χαρακτήρας της ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της έχει σχέση.

View this post on Instagram

A post shared by @iameric.b

Η ίδια αποκάλυψε: "Η καρδιά μου ράγισε πάρα πολύ άσχημα από τον Ken. Έτσι ήξερα πώς ήταν να βρω το κολιέ που δεν προοριζόταν για μένα... Έκανα τόση αιματηρή πρακτική στο να κλαίω σε μια κρεβατοκάμαρα, κι έπειτα να πρέπει να βγω έξω και να είμαι χαρούμενη, μαζεύοντας τα κομμάτια της καρδιάς μου και βάζοντάς τα σε ένα συρτάρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2155 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb