ENTERTAINMENT

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα

Δημοσίευση ΦΕΒ 15, 2024
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπήρξε για πολλά χρόνια single. Μετά τον χωρισμό "βόμβα" από την Ιλένια Ουίλιαμς, δεν είχε ακουστεί τίποτα για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, πολλές φορές ο ίδιος σε δηλώσεις του στις κάμερες ανέφερε πως είναι μόνος, ωστόσο θα ήθελε σύντομα να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Φυσικά θέλω να γίνω πατέρας αλλά δεν το αφήνω να με καταλάβει όλο αυτό γιατί μετά υπάρχει το μάτι και δε θα το καταφέρεις ποτέ. Μακάρι να γίνω μπαμπάς. Μια σύντροφος μου είχε βγάλει αυτό το συναίσθημα», έχει πει για την πατρότητα.

Μια ωστόσο αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά, πως έχει ακούσει ότι δεν είναι πλέον solo αλλά έχει σύντροφο, έφερε πολλά σχόλια και περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με τη νέα του σχέση.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη σειρά του ερωτήθηκε σχετικά με την είδηση αυτή, όμως ούτε το επιβεβαίωσε αλλά ούτε και το διέψευσε. Αντιθέτως, έκανε χιούμορ με τη δημοσιογράφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καλά κάνεις και με ρωτάς αλλά να ρωτήσεις τη Φαίη, εκείνη που τα είπε, εκείνη να τα διευκρινίσει. Δε θα κάνω μπλοκ τη Φαίη Σκορδά», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου.

Ενώ, για την Ιλένια Ουίλιαμς, ανέφερε πως: «Η Ιλένια είναι δικός μου άνθρωπος και φυσικά και την αγαπώ. Σε κάθε περίπτωση είναι “θετικά προκατειλημμένη” γιατί είναι δικός μου άνθρωπος, οπότε θα θέλει το καλύτερο για εμένα. Είμαστε οικογένεια με την Ιλένια».

Αυτή είναι η σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Μετά την προβολή των δηλώσεων του, στο πλατό αποκαλύφθηκε ποια είναι η σύντροφος του. Ωστόσο, δεν ανέφεραν όνομα καθώς δεν είναι γυναίκα από το χώρο της showbiz.

Όπως λοιπόν ειπώθηκε, όντως βρίσκεται σε σχέση, ωστόσο είναι ακόμα στην αρχή. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και σικάτη κοπέλα, η οποία δεν έχει σχέση με τον χώρο της τηλεόρασης για αυτό και δε θέλει να αναφέρει κάτι γιατί θέλει να την προστατεύσει. Η σχέση αυτή μάλιστα έχει πολύ καλές προοπτικές.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 270 / position2: 630
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb