ENTERTAINMENT

Το σκάνδαλο που σημάδεψε το Met Gala του 2017 ήταν μεγαλύτερο από το ίδιο το event

Θυμάσαι τι είχε γίνει;

Το σκάνδαλο που σημάδεψε το Met Gala του 2017 ήταν μεγαλύτερο από το ίδιο το event
Nextweb Studio

Στο Met Gala του 2017, μια ομάδα διασημοτήτων συνελήφθη να καπνίζει στο μπάνιο. Αστέρια όπως η Bella Hadid, η Dakota Johnson και η Paris Jackson τράβηξαν selfie τους να αράζουν κάνοντας τσιγάρο στις τουαλέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by f a s h i o n i n s p o (@muglermood)

Οι φωτογραφίες αναστάτωσαν σε μεγάλο βαθμό τους χορηγούς του Met και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα οποία στράφηκαν στην Anna Wintour, συντάκτρια της Vogue και πρόεδρο του Met Gala.

Το κάπνισμα οδήγησε ακόμη και τη Δρ. Mary Bassett, Επίτροπο Υγείας της Νέας Υόρκης, να γράψει ένα γράμμα επιπλήττοντας τις νεαρές celebrities, επειδή έκαναν το κάπνισμα να μοιάζει με «αξεσουάρ μόδας». Η Bassett επεσήμανε επίσης ότι το κάπνισμα παραβίαζε τους νόμους για την υγεία της πόλης, εκθέτοντας τους συναδέλφους του γκαλά στο παθητικό κάπνισμα.

Για να μη συμβεί το ίδιο θέμα στην εκδήλωση του 2018, η Wintour εφάρμοσε έναν νέο κανόνα, γράφοντας στην πρόσκληση ότι το κάπνισμα στην εκδήλωση απαγορεύεται. Οι πινακίδες «απαγορεύεται το κάπνισμα» ήταν διάσπαρτες σε όλη την εκδήλωση και οι φρουροί υποτίθεται ότι εκπαιδεύτηκαν να ανιχνεύουν τον καπνό.

View this post on Instagram

A post shared by deb.hilton (@deb.hilton)

Αυτό όμως δεν εμπόδισε ορισμένους διασημότητες! Το 2019, ο Cole Sprouse πιάστηκε να καπνίζει στο πίσω μέρος μιας selfie ενός φίλου - παραβιάζοντας τόσο τους κανόνες απαγόρευσης του καπνίσματος όσο και τους κανόνες απαγόρευσης των selfie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2151 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb