ENTERTAINMENT

Κατερίνα Καινούργιου για Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Είχε πει στον πατέρα μου ότι δε θα πετύχω ποτέ και καλύτερα να κάνω κάτι άλλο»

Μια ιστορία από τα φοιτητικά της χρόνια με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο διηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 15/2 η Κατερίνα Καινούργιου

Δημοσίευση ΦΕΒ 15, 2024
Κατερίνα Καινούργιου για Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Είχε πει στον πατέρα μου ότι δε θα πετύχω ποτέ και καλύτερα να κάνω κάτι άλλο»

Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος είχε πει στον πατέρα της ότι δεν κάνει για τη δουλειά αυτή, και δε θα πετύχει ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήμουν 18 χρονών, μόλις είχα μπει στο Πανεπιστήμιο, πριν ξεκινήσω στο Τηλεάστυ. Δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο, αλλά ο πατέρας μου, μού λέει “θα σε στείλω σε έναν έμπειρο δημοσιογράφο, να σου πει αν το έχεις”. Εξυπνάδες του πατέρα μου. Μου είπε ότι θα με στείλει στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, που ήταν φίλος ενός άλλου φίλου μας.

Πάω λοιπόν με τον κοινό φίλο του μπαμπά μου, και κάνουμε ένα ραντεβού στην Παιανία με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Αρχίζουμε και μιλάμε, με ρώταγε ποιο είναι το όνειρό μου, τι θέλω να κάνω, με ρώταγε γιατί θέλω να γίνω δημοσιογράφος, ποιοι είναι οι στόχοι μου. Φεύγουμε και αυτός παίρνει τον πατέρα μου τηλέφωνο.

Γυρνάω σπίτι και μου λέει ο πατέρας μου, “καλά, μου είπε ο άνθρωπος ότι δεν το έχεις καθόλου, ότι δεν πρόκειται να πετύχεις ποτέ, ότι δε σε ενδιαφέρει καθόλου και καλύτερα να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου”. Απογοητεύτηκα. Όταν μετά από χρόνια τον συνάντησα στο Open και του το είπα, μου λέει “εντάξει, λέω και καμία βλακεία καμιά φορά”. Μπορεί και αυτό τότε να με είχε πεισμώσει… Μπορεί κάτι να μη του άρεσε, αλλά καμιά φορά όταν σε απογοητεύουν λίγο στην αρχή, πεισμώνεις» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 335 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb