ENTERTAINMENT

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η λιποθυμία, η αφυδάτωση και η εντατική – «Δεν σιτίζεται καλά»

«Έχει μάθει σε αυτό το μοντέλο, το πρωί να φάει μία φρυγανιά και το βράδυ τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι»

Δημοσίευση ΦΕΒ 15, 2024
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η λιποθυμία, η αφυδάτωση και η εντατική – «Δεν σιτίζεται καλά»

H Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται και στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησαν για την περιπέτεια της υγείας άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της, εξηγώντας πως ακούστηκαν πολλές φήμες που δεν ευσταθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως εξήγησαν η μακιγιέζ και στενή φίλη της, κόρη του σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη, Σταυρίνα, και η Αμαρυλλίς, μια κουμπάρα της ηθοποιού, η Ζωζώ Σαπουντζάκη παρουσίασε υπόταση, λόγω της οποίας υπέστη ένα μικρής έκτασης λιποθυμικό επεισόδιο, που ανησύχησε την ίδια και τους ανθρώπους του περιβάλλοντος της.

«Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αν και είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον του κόσμου. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση, δεν σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε για λίγες ώρες στην εντατική και ο λόγος που ακόμα κρατείται στο νοσοκομείο» ανέφερε η κουμπάρα της ηθοποιού και πρόσθεσε: «Κουράστηκε, γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία. Έχει μάθει σε αυτό το μοντέλο, το πρωί να φάει μία φρυγανιά και το βράδυ – που είναι η τρέλα της να βγαίνει έξω – τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι».

Ακόμη, η γυναίκα ανέφερε: «Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση και η αφυδάτωση, η οποία βέβαια αν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις και τα τηλέφωνα για να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία, δεν είναι μόνο θέμα σφυγμών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διακομίστηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις και για προληπτικούς λόγους νοσηλεύθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας το πρώτο βράδυ και το επόμενο πρωί μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο νοσηλείας, ούσα σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση.

Οι φίλες της, διέψευσαν ότι η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει κάποια πάρεση στο κεφάλι, ενώ έκαναν λόγο για «αφυδάτωση» του οργανισμού της ηθοποιού, λόγω της εξαιρετικά λιτής διατροφής της.

Όπως είπαν, είναι επιθυμία τους να παραμείνει στο νοσοκομείο και σήμερα και αύριο, προκειμένου να ολοκληρωθεί ένας ευρύς κύκλος εξετάσεων.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη όπως είπαν είναι ευδιάθετη, δέχεται την αγάπη και το ενδιαφέρον από τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας της με συγκίνηση και έχει διαρκώς δίπλα της αγαπημένα πρόσωπα της, τον σύντροφο της και φίλους της.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 309 / position2: 1115
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb