CELEBS

Το 2002 η Julia Roberts έκανε μια «κατινιά» κι έγινε σκάνδαλο

Πριν 22 χρόνια η αγαπημένη ηθοποιός έκανε κάτι που δεν την τίμησε ιδιαίτερα

Το 2002 η Julia Roberts έκανε μια «κατινιά» κι έγινε σκάνδαλο
@juliaroberts

Τα σκάνδαλα απιστίας ίσως δεν είναι τεράστια υπόθεση για το Χόλιγουντ, αλλά υπάρχουν μερικά που έχουν τόσο συγκλονιστικές λεπτομέρειες που δε γίνεται να τα ξεχάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από αυτά ήταν αδιαμφισβήτητα πίσω στο 2002, όταν η ηθοποιός Julia Roberts γνώρισε τον επί σειρά ετών σύζυγό της, Danny Moder,με τον οποίο και έκανε τρία παιδιά.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του The Mexican το 2000, ενώ η Roberts ήταν σε σχέση και ο Moder ήταν παντρεμένος με μια γυναίκα που λέγεται Vera. Ο Moder αργότερα χώρισε από τη Vera και και ξεκίνησε να βγαίνει με την Roberts (αν και η Julia αρνείται ότι ήταν ο λόγος που χώρισαν). Μέχρι στιγμής, αρκετά τυπικό για το Χόλιγουντ, σωστά; 

Όμως έγινε κάτι που μόνο αξιοπρεπές δεν ήταν από την πλευρά της Julia. Στις αρχές του 2002, όταν το διαζύγιο του Moder με τη Vera δεν είχε ακόμη οριστικοποιηθεί, η Julia φωτογραφήθηκε στους δρόμους της πόλης, φορώντας ένα DIY μπλουζάκι που έγραφε «A Low Vera», ως μια προφανής αναφορά στη σύζυγο του καλού της. Σαφώς είχε φτιάξει μόνη της το μπλουζάκι και είναι σίγουρα ένα από τα πιο αποκαρδιωτικά πράγματα που έχει κάνει μια διασημότητα.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Ποιος όμως ήταν ο λόγος; Αν και δεν πέρασε πολύς καιρός που ο Danny είχε φύγει από το σπίτι της οικογένειας και ζητούσε διαζύγιο από τη γυναίκα του για να είναι με τη Julia, η πρώην κυρία Moder, Vera, ήταν απρόθυμη να εγκαταλείψει τον γάμο τους. Μάλιστα, η Vera αρνήθηκε να δώσει διαζύγιο στον Danny. Αυτό άφησε την Julia και τον Danny σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και προκάλεσε μόνο θυμό και δυσαρέσκεια από την πλευρά της ηθοποιού. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί την «κατινιά» που έκανε, όμως αντιλαμβανόμαστε τα νεύρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nineties Anxiety (@90sanxiety)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 2125 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb